To je to što me zanima!

Glavaš: Mi smo za nove izbore, preslagivanje ne dolazi u obzir

Mi smo poznati kao stranka čvrstih uvjerenja koje se ne može niti nagovoriti, a ne daj Bog potkupiti - kazao je i poručio da je stav stranke poznat, a to su novi izbori
Vidi originalni članak

Mi smo dobili naputak naše središnjice da ne sudjelujemo u preslagivanju. Taj naputak je za nas obvezujuć  i od zadnjeg sastanka u subotu navečer ništa se u HDSSB-u nije promijenilo. Nikakav drugačiji naputak mi nismo dobili, poručio je HDSSB-ov Branimir Glavaš. 

Upitan je hoće li se stranka možda opet sastati zbog ove nove situacija. 

- Mi smo poznati kao stranka čvrstih uvjerenja koje se ne može niti nagovoriti, a ne daj Bog potkupiti - kazao je i poručio da je stav stranke poznat, a to su novi izbori. 

- Za sada je naputak stranke taj da ne sudjelujemo u nikakvim preslagivanjima bez obzira s koje strane dolazili, s lijeva ili desna, od Tomislava Karamarka ili Bože Petrova, dakle, nema preslagivanja, već da se priključimo onoj opciji i onoj skupini zastupnika koja zagovara nove izbore - ponovio je. 

Naglasio je kako HDSSB orijentiran na lokalne izbore.
 
- Nama nije toliko interesantno što će se dogoditi na nacionalnoj razini budući smo stranka s dva zastupnika. Mi tu ne možemo ništa ključno usmjeritiili odrediti budućnost ovog parlamentarnog saziva ili budućnost ove vlade. Mi se orijentiramo na lokalne izbore i imperativ nam je dobro se pripremiti za lokalne izbore koji će se održati za manje od godinu dana - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ivič 09.06.2016.

    ti znaš čiji si bio,i kako te prodali a bome nigdje da se oglasi Gotovina!

  • jozabroz 09.06.2016.

    moram priznat, glavas mi je precudan,,covjeka ceka novo sudenje,on zaziva ponovne izbore,,e sad il on zna da nece bit osuden(mozda mu je neko to obecao,)))) ili ga bas briga za svoju stranku kojoj ce u slucaju presude bit veliki uteg i morace otici,,trece rjesenje ne postoji!!!

  • Usora1 09.06.2016.

    ma ljudi pustite te spinove kraju. hdz alijas karamarko ne moze si dopustiti nove izbore jer ce iz njih izaci slabiji nego je most usao u ovu vladu. blefirat ce dok ga njegovi ne natjeraju da se povuce, i jos ce mu ostati dovoljno moci i utjecaja da utjece na istrage koje se vode oko njega. skidam kapu dosljednom stavu preostalih mostovaca (ne racunajuci ne trojanskog vec trostrukog konja".

Komentiraj...
Vidi sve komentare