To je to što me zanima!

Glavaš na slobodi: Navijat ću i za BiH reprezentaciju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U jednom trenutku Glavaš nije vjerovao da će usvojiti njegovu žalbu za puštanje iz pritvora, a vijest da će ga ipak pustiti doznao je na teletekstu
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš nakon odluke da ga se pusti iz sarajevskog pritvora u subotu je otišao u Tomislavgrad. Tamo je dijelio autograme prodavačicama u samoposluzi, piše Novi list. Zatvorsko osoblje u sarajevskom pritvoru, kaže bilo je vrlo korektno. U jednom trenutku Glavaš nije vjerovao da će usvojiti njegovu žalbu za puštanje iz pritvora, a vijest da će ga ipak pustiti doznao je na teletekstu BH televizije. Obzirom da Glavaš sada ima dvije domovine, u slučaju da se u borbi za Svjetsko prvenstvo susretnu nogometne reprezentacije Hrvatske i BiH Glavaš kaže da će za svaku navijati po jedno poluvrijeme, rekao je Novom listu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nadica 3 18.05.2009.

    da da sad je sanader kriv za sve..ma dajte znao je glavas sam da je kriv ...pa da je toliko posten sto bjezi???ako je netko nevin borice se do kraja..i sad sve izjave tipa bosna je njegova druga domovina..pa kako to sada..po muci se poznaju junaci..a njegova muka je krivica...a griznja savijest glavasu?????

  • bosnia_80 18.05.2009.

    @kalimeneroNa2.....okani se ti bosne i hercegovine i davanja tih epiteta tipa šup.. država, jer oni više pristaju tvojoj HR:) ..osim toga, zar ne znaš da ste odavno i vi i vaša država u banani, hehe.. koliko ja znam domovnice su dijelili vaši iz HR kako bi mogli dobijati glasove na izborima, a ovi "naši" većinom hrvati i manjim dijelom bošnjaci su poletili uzeti vaše domovnice ne zato što vas vole već zato što su htjeli putovati preko granice...

  • danchie 18.05.2009.

    Ako je nevin, neka to dostojanstveno dokaze na sudu! Sakrivanjem u BiH samo dokazuje da je on sam sebi najvazniji, a stalno velica svoju ljubav za Hrvatsku. Ako ju toliko voli, nek pokaze da je to istina i ostane ovdje pa makar i u zatvoru. Barem bi to znacilo da je spreman sve dati za drzavu kao sto to tvrdi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare