To je to što me zanima!

Glavašević: Kolinda dolazi u Savsku 66? Nije nam najavila...

Nakon što je za jedan od svojih prvih predsjedničkih posjeta Kolinda Grabar Kitarović odabrala šator u Savskoj 66, na Twitteru se oglasio pomoćnik ministra
Vidi originalni članak

Nakon što je za jedan od svojih prvih predsjedničkih posjeta Kolinda Grabar Kitarović odabrala braniteljski šator u Savskoj 66, na Twitteru se oglasio pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević istaknuvši kako Ministarstvo nije dobilo nikakvu najavu:

- Grabar Kitarović prvi radni dan odlazi u Savsku 66? Nikakvu najavu u Ministarstvu nismo dobili - napisao je Glavašević

Zamjenik ministra Matića u više je navrata preko Twittera slao poruke braniteljima koji prosvjeduju ispred Ministarstva. Tako se 6. veljače našalio da će na zgradu izvjesiti raspored čišćenja snijega pozivajući "podstanare" da ga se pridržavaju. 

Idi na 24sata

Komentari 286

  • domis 20.02.2015.

    Bravo Glavašević samo ih i dalje je..

  • dom2 19.02.2015.

    Koja si ti visost da ti se posjet mora najaviti. Vidi se da ti je slava udarila u glavu. Pa ne nalaziš se na teritoriju druge države da se posjet predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović mora najaviti?

  • bajica1009 19.02.2015.

    Posjet je najavila tako da je do 17 sati dočeka velik broj ljudi a da je došla nenajavljena našla bi dežurne šatora. Glavaševiću bolje je nekada ostati suzdržan jer ti kao djelatnik ministarstva branitelja predstavljaš i ustanovu u kojoj radiš, svoje komentare i podjebancije radi iz svog doma, tako ćeš ostati u lijepoj uspomeni kao što je ostao tvoj otac ponos vukovara i svih branitelja 1991.g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare