To je to što me zanima!

Glavašević o tekstu Expressa: Ne mrzim Kolindu, prezirem ju!

Dio teksta u Expressu na koji se osvrnuo govori o tome kako je tijekom kampanje palo pitanje treba li Bujanec pozvati u svoju emisiju srpskog zločinca Šešelja koji je trebao diskreditirati predsjednika Josipovića.
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Bojan Glavašević oštro je reagirao na Twitteru na tekst Expressa o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. U tekstu se govori o ratu predsjednice s eksponentima dijela radikalne desnice, među kojima su i neki njezini dojučerašnji politički saveznici.

- Ako ste ikada pomislili da pretjerujem u kritici KGK, pročitajte ovo. S najgorim zlodusima devedesetih se grebala za dužnost koju obnaša. Kolindu Grabar Kitarović ne mrzim, ali je prezirem. Zbog troje članova moje najuže obitelji koji su ubijeni zbog Šešelja i drugih huškača - napisao je Glavašević u objavi.

Dio teksta na koji se Glavašević osvrnuo govori o tome kako je tijekom kampanje za mjesto predsjednika palo pitanje treba li Velimir Bujanec pozvati u svoju emisiju srpskog zločinca Vojislava Šešelja koji je trebao diskreditirati tadašnjeg aktualnog predsjednika Ivu Josipovića.

Kako bi o tome raspravili i donijeli dobru odluku, za istim stolom okupili su se TV desničar Velimir Bujanec, Mate Radeljić i, naravno, Kolinda Grabar Kitarović s glavnim ljudima iz kampanje. Svi su glasovali: Bujanec i Radeljić su bili za, kao i jedan visoko rangirani HDZ-ovac. U jednom trenutku Kolinda Grabar Kitarović je presjekla i rekla: "Zovite Šešelja!", stoji u tekstu.

Idi na 24sata

Komentari 329

  • kormilar 14.04.2019.

    Što mislite ima li kakve sličnosti između KGK i Severine?

  • Robert Wronsky 13.04.2019.

    I on želi nekoga predstavljati u vlasti, biti političar? Koristi žrtve, populanost svoga oca kojega nikada neće dostići. Nedozrela osoba koja nikada neće odrasti.

  • Ronald555 13.04.2019.

    Briga me za njih sve..ali ovaj je oso u tri pi mat...toliko nisko padati ...toliko bez pameti taj Glavasevis da nemozes vjerovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare