To je to što me zanima!

Glavno da joj njezina zmija Ljubica Zubica ne ogladni!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trbušna plesačica Mirela Mikac (24) nastupa sa ženkom kraljevskog pitona koju je nazvala Ljubica Zubica. Kaže da je zmija odmalena pripitomljena
Vidi originalni članak

Ples traje dvije-tri minute i čista je improvizacija, priča Mirela Mikac (24), koja se trbušnim plesom bavi gotovo pet godina.
Zadnjih godinu dana nastupa sa zmijom, a posljednih mjeseci njezina partnerica je mlada ženka kraljevskog pitona. Svoju partnericu i ljubimicu staru dvije godine i dugačku oko metar Mirela naziva Ljubica Zubica. Koliko naplaćuje nastup poslovna je tajna, kaže Mirela, no, dodaje, svatko si to može pruštiti. Većini ljudi u blizini zmije nije ugodno, a samo oni odvažniji spremni su je pomilovati ili staviti oko vrata. Mirela priznaje da se i sama nekada bojala zmija. Onda su joj klijenti predložili da nastupi sa zmijom i prihvatila je izazov. Strah je, kaže, vrlo brzo nestao.
- Ljubica je odmalena naučena na ljudsku okolinu i pripitomljena je. No važno je da je sita - objašnjava Mirela, koja je zmiju nabavila od privatnog uvoznika. Ljubicu Zubicu hrani miševima svaka tri dana, kako bi čim prije narasla do dužine od 1,5 metara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_35272 05.04.2009.

    Mislim da je jadno da se nekoga tako popljuje samo zato što se pojedinci boje.Smatram da je Mirela ambiciozna i pametna i da super radi svoj posao.Svi koji imaju nešto za reći su zlobnici i ljubomorni na njezin uspjeh.Pogledajte sebe šta ste u životu napravili osim što znate druge vrijeđati. Prvo očistite svoje smeće ispred i u kući da bi bili dostojni drugoga da komentirate. Jadni ste u svakom pogledu. Mirela samo naprijed i nemoj dozvoliti da te neki kompleksaši izbace iz ravnoteže.Dovoljno ti je da pogledaš tko ti to piše . JADNOOOOO. Svako dobro!

  • ivkanica 04.04.2009.

    haha zmijica zubicaxD

  • user_30890 04.04.2009.

    jao koma ja se na smrt bojim zmije ,najrađe bi da ni jedne nema na svijetu,ja bi dala 2000eu sam da je se likvidira (za 1 glavu)užaš užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare