To je to što me zanima!

'Glazba je tu da spaja ljude, zabrane su kontraproduktivne'

Thompsona bi mogli doći slušati njegovi obožavatelji iz Hrvatske. Neki od njih su radikalni, a mi nemamo informacija o njima pa to za nas može biti sigurnosni rizik, istaknula je slovenska policija...
Vidi originalni članak

Nakon što je zabrana Thompsonovog koncerta u Mariboru izazvala političku buru u Sloveniji i Hrvatskoj, oglasili su se i iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

- Predsjednica je razgovarala sa svojim slovenskim kolegom proteklih dana i prenijela mu je svoje mišljenje da je glazba tu da spaja ljude, a da su zabrane kontraproduktivne, rekao je glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić.

Premijer Plenković zatražio je da se ispita o čemu je riječ i izvijesti koji su razlozi za zabranu koncerta.

Podsjetimo, mariborska policija odlučila je zabraniti Thompsonov koncert najavljen u tom zgradu za subotu zbog "prevelikog sigurnosnog rizika".

- Thompsona bi mogli doći slušati njegovi obožavatelji iz Hrvatske. Neki od njih su radikalni, a mi nemamo nikakvih drugih informacija o njima pa to za nas može biti sigurnosni rizik, kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 651

  • andrija 2 21.05.2017.

    Obzirom da je HDZ Thompsonu platio 500 tisuća kuna da ne pjeva na jednim od prošlih izbora ,nije mi jasna kolinda ...

  • sladana 20.05.2017.

    s kakvim se glupostima ta žena bavi, to je nevjerojatno. jako sam se razočarala u njoj.

  • ljubica ljubičica_1 20.05.2017.

    Precednici bi bilo pametnije da počne štititi ljude od ovrha banaka i izbacivanje iz njihovih domova.A Tomson se može pobrinut za sebe.Tribate samo vidjeti negovu novu kuću .

Komentiraj...
Vidi sve komentare