To je to što me zanima!

Kosor: SDP-ovci bi se narodu morali ispričati zbog 25. 6. '91.

Lekcija iz bontona - Hvala, oprosti, molim - to su riječi koje se uče u vlastitom domu, poručila je Jadranka Kosor Kukuriku koaliciji iz Doma sportova
Vidi originalni članak

U Domu sportova u nedjelju HDZ održao je Sabor za prvu izbornu jedinicu. Jadranka Kosor govorila je čak 40 minuta i hvalila poteze svoje Vlade posebno naglašavajući uspjehe u približavanju Europskoj Uniji i borbi protiv korupcije.

Rekla je da se HDZ spreman ispričati za neku suvišnu ili nepotrebnu riječ za razliku od nekih drugih, a zatim opoziciji udijelila lekciju bontona. Nastavila je polemiku oko Jovanovićeve izjave da je HDZ 'zločinačka organizacija' te skidanje njegovog saborskog imuniteta. Jučer je rekla će HDZ odustati od tužbe ukoliko se on i Milanović ispričaju.

- Hvala, oprosti, molim - to su riječi koje se uče u vlastitom domu. Da se ispričaju bio bi to sićušan korak za čovječanstvo, ali ogroman za Kukuriku koaliciju. Ali nismo to ni očekivali - rekla je Kosor. 

Rekla je da bi se SDP trebao ispričati hrvatskom narodu. 

- Oni bi se trebali ispričati zbog toga što su pobjegli iz sabornice 25. 6. 1991. kada se odlučivalo o samostalnosti i suverenosti države i zbog toga što su razoružali Hrvatsku - rekla je Kosor.  

Kritizirala je medije rekavši da prezentacija stranaka na izborima nije jednaka.  

Idi na 24sata

Komentari 497

  • Palmira2 26.10.2011.

    Evo o pismenosti "24sata" i o tome tko dijeli opomene - njihov je članak , pa me nemre kaznit za link : http://www.24sata.hr/komentari/belgijka-mathilde-25-radi-kao-vjestica-a-htjela-bi-biti-zombij-239941......................Pročitaj samo naslov i nasmij se dobro.

  • Palmira2 26.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Palmira2 26.10.2011.

    Očaj živi, vrati nazad stari look site-a , mada je popaljovka , bio je bolji nego ova umotvorina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare