To je to što me zanima!

Gledao očevid nezgode pa se zabio u drugi automobil

Mercedes je, prema riječima svjedoka, prošao na crveno i udario Opel. Dok su policajci obavljali očevid, u blizini su se sudarila još dva vozila
Vidi originalni članak

Marcedes A klase je u petak poslijepodne oko 16 sati vozio Savskom cestom prema centru Zagreba. Prošao je kroz crveno te udario u Opel Astru. Astra se okrenula oko sebe, a zatim udarila u stupiće kraj ceste. Srećom, nije bilo ozlijeđenih, ispričao je čitatelj B.G. (32), koji je fotografirao mjesto nezgode. Kaže da je potom stigla policija, a znatiželjni prolaznici su gledali očevid.
- Tada se Hyundai, čiji je vozač vjerojatno također gledao očevid, zaletio u Toyotu - kazao je i dodao da ni u toj nezgodi nije bilo ozlijeđenih. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cooleech 05.09.2009.

    @halo i ostalima: slike se mogu gledat tako da klikate na strelicu < pri vrhu okvira. Ni meni na Ubuntu Linuxu ni na Windows XP-u ne rade drukčije. Onda opet, neki linkovi na slike ipak rade na oba sustava. A sad u vezi članka: x puta sam i sam imao prilike vidjet udese na cesti, pa nisam buljio. \"Bacim\" pogled nakratko, u prolazu i to je to. Zbog nekih ljudi (čitaj: znatiželjnih baba) bi trebalo ograđivat takva mista.

  • Plavi_92 05.09.2009.

    zbuzanic, ziher je na toj nezgodi bilo 150 policajaca koji su radili očevid pa je to zasmetalo tvojoj malenkosti. dva policajaca koja rade svoj posao i to ti nepaše. da si ti kojim slučajem oštećen u nezgodi i da je u pitanju tvoja g..ica nebi ti smetalo ni da ih je tisuću.

  • user_29428 05.09.2009.

    @halo, sa Mozillom nece a sa IE hoce bez problema, to web master ocigledno nije dobro prilagodio za Mozillu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare