To je to što me zanima!

Gledatelji Foxa u šoku: Snimili bjegunca kako si puca u glavu

Arizona: Jodon F. Romero ukrao je auto i njime bježao od policije. Potjeru je uživo prenosio Fox. Jodon se zaustavio na makadamu i prislonio si pištolj na glavu
Vidi originalni članak

Američka televizija Fox News prenosila je uživo policijsku potjeru u Arizoni. Bjegunac Jodon F. Romero (33) bježao je od policajaca u ukradenom automobilu. Potjera je trajala sat vremena, a okončala se tragično.

Romero je zaustavio auto na pustopoljini, izašao van i počeo trčati. U jednom trenutku je stao, izvadio pištolj i prislonio ga na glavu. Uspaničeni voditelj Shepard Smith, shvativši što će se desiti, počeo je vikati režiji da odmah prekinu prijenos i puste reklame.

No, bilo je kasno. Milijuni gledatelja vidjeli su kako si Romero puca u glavu. Na Foxu su onda brzo pustili reklamu, a nakon nje voditelj se počeo ispričavati gledateljima.

- Stvarno smo zabrljali ovoga puta. Jako nam je žao. U ime televizijske kuće Fox ja se ispričavam. Ovo se nije smjelo prikazati - rekao je Smith. 

Policijska potraga za Romerom počela je nakon što su dobili dojavu da je prijeteći oružjem jednom paru ukrao Dodge Caliber. Za vrijeme bijega Romero je nekoliko puta zapucao i na policijski helikopter, piše Daily mail. Američka policija navodi kako je bjegunac bio njihov stari znanac te da je već prije osuđivan.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • djara17 01.10.2012.

    ako su vec prelosili na televiziji mogao je ovaj mladić napraviti to zanimljivijim-.-.....

  • jaha 30.09.2012.

    ma platili mu da se ubije

  • Yassa 30.09.2012.

    zna on ako im padne u šake da će trpjeti više i duže pa daj to skrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare