To je to što me zanima!

Gliserom je kupaču prešao preko glave i teško ga ozlijedio

Slovenac (61) je gliserom prošao preko glave kupaču (40) i teško ga ozlijedio. Nije ga vidio da pliva.  Dogodilo se to u četvrtrak oko 18 sati u uvali Lučina kod Pašmana, 50-ak metara od otoka.
Vidi originalni članak

Slovenac (61) je gliserom prošao preko glave kupaču (40) i teško ga ozlijedio. Nije ga vidio da pliva. Dogodilo se to u četvrtak oko 18 sati u uvali Lučina kod Pašmana, 50-ak metara od otoka. Na sreću, Slovenac nije glisirao te je odmah stao kako bi pomogao unesrećenom muškarcu s Pašmana. Pomogao ga je izvući na barku s kojom je 40-godišnjak došao na more. S ozlijeđenim Pašmancem na kupanju je bila i žena koja je ostala u čamcu.

Slovenac im se predstavio  i kazao gdje ljetuje, no razišli su se svaki u svojem plovilu. Ozlijeđeni je čovjek zatražio pomoć u ambulanti u Neviđanima, odakle su ga poslali u zadarsku Opću bolnicu zbog frakture lubanje. Bolnica o ozlijeđenim ljudima obavještava policiju te su policajci u suradnji s Lučkom kapetanijom ubrzo pronašli slovenskog nautičara.  

- Protiv 61-godišnjaka podnijeli smo kaznenu prijavu državnom odvjetništvu zbog ugrožavanja posebnih vrsta prometa - kazao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Milecom Milecom 14.08.2017.

    Ma sve je fino napisano da možemo predpostavljati što je bilo i svatko imati svoju varijantu događaja!

  • maršupičkumaterinu...alsvi 14.08.2017.

    Opet Zlovenci!!!!

  • vinja 14.08.2017.

    Malo je teže shvatiti ovaj događaj, ali je očito da su oba sudionika bila na plovilima a onda je jedan od njih odlučio okupati se i tako nastradao od drugog plovila. Po mom mišljenju kriv je ozlijeđeni jer je ušao u more gdje se kreću plovila i gdje nitko ne očekuje kupača. Obzirom da je sam otišao do liječnika vjerujem da će sve biti u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare