To je to što me zanima!

Glogoški: Nije trebalo doći do prosvjeda na Markovu trgu

Zahtjevi ostaju jasni - smjena Predraga Matića i njegove zamjenice i pomoćnika, objedinjavanje svih prava u jednom i ustavni zakon o hrvatskim braniteljima, rekao je
Vidi originalni članak

Naši zahtjevi ostaju jasni - smjena Predraga Matića i njegove zamjenice i pomoćnika, objedinjavanje svih prava u jednom  zakonu i ustavni zakon o hrvatskim braniteljima, poručio je vođa braniteljskih prosvjeda Đuro Glogoški za RTL nakon što su se branitelji povukli s Markova trga u Savsku.

Na pitanje zašto branitelji nisu prihvatili prijedlog ministra branitelja Predraga Matića, a sada premijerov jesu, Glogoški je kazao da je to bila ucjena na koju nisu mogli pristati.

- Do ovog prosvjeda na Markovom trgu nije trebalo niti doći, mislimo da je predsjednik Vlade mogao donijeti odluku o sastanku s nama puno ranije. Znate da je premijer u posljednje vrijeme ignorirao naše pozive i zamolbe na razgovor, pozvali smo ga na okrugli stol, nije došao, ovo je veliki pomak - rekao je.

Glogoški je dodao kako će branitelji na sastanku u ponedjeljak ponovno iznijeti sve svoje argumente. Na sastanak s premijerom  će ići predstavnici branitelja koji prosvjeduju u Savskoj i članovi njihovih obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 257

  • KALIMERO 04.06.2015.

    Evo jedan zanimljiv filmić o civilima iz 91. - http://www.youtube.com/watch?v=HTBtq7N33t0 - obratite pozornost nakon 31 minute pojavljuje se i Žarka.

  • Lalala5 30.05.2015.

    Zašto uvijek i samo slušati tvoje zahtjevanje,po čemu ste bolji i posebniji....samo po debelom i pokvarenom obrazu!Ja zahtjevam da svi imaju posao i plaću da primaju,zahtjevam da nam djeca imaju mirno i sigurno djetinjstvo, zahtjevam da nas pustite na miru.......

  • user_426500 30.05.2015.

    Đuro Đuro Malo ti 25.000kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare