To je to što me zanima!

Glogoški optužuje ministra: Matiću, nesposoban si za rad

Podsjetio bih da je jedan zastupnik HDZ-a prozivao za istu stvar Kotromanovića i mene, a ispalo je da on ima istu takvu radnu nesposobnost, odgovorio je Matić
Vidi originalni članak

Podijelivši dokumente koji svjedoče o navodnoj općoj nesposobnosti za rad ministara Predraga Matića i Ante Kotromanovića, Đuro Glogoški je u četvrtak popodne na konferenciji za novinare iz šatora u Savskoj rekao da ti dokumenti potječu iz Mosta. 

Iz dokumenata je vidljivo da je Predrag Matić dobio rješenje o općoj nesposobnosti za rad, isto kao i Kotromanović. Na DORH-u je da sada vidi je li to istina. Naputak HZZO-a je da tko ima opću nesposobnost za rad, ne može biti zaposlen - rekao je Glogoški.

Na pitanje novinara tko im je točno dostavio dokumente, Glogoški je rekao "dobar građanin", a onda je dodao da su dokumente dobili iz više izvora.

 - Završio sam srednju elektrotehničku, a i nastavnik sam i časnik. Radna nesposobnost se odnosi na sva ta moja tri zanimana. Podsjetio bih na anegdotu iz Sabora kada je jedan HDZ-ov zastupnik stao prozivati za istu stvar Kotromanovića i mene, a ispalo je da on ima istu takvu radnu nesposobnost - rekao je ministar Matić i prije konferencije za medije Đure Glogoškog.

Šatoru vraćena struja

Podsjetimo, jutros je prosvjednicima iz Savske isključena struja. Kasnije tijekom dana im je vraćena. 

Idi na 24sata

Komentari 377

  • Pero_Ždero 15.11.2015.

    e moj đuro ,karamarko te odje..l sa liste za sabor pa opet želiš u prvi plan.aj pokupi to društvo pa doma jer zima je blizu!

  • Lavica23 14.11.2015.

    Sram Vas bilo, Matić izdržao i prošao torturu u srpskim logorima. Mnogi od ovih "branitelja" vidjeli četnika samo na TV. Žive u šatoru , dobijaju hranu, struju, papir, telefone, izlaze i spavaju u hotelima , plaćetine tj. penzije veće od kirurga. General Paton lijepo rekao slijedeće: Ako si prolijevao krv za ovu zemlju, da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta da je platimo i kupi prnje odavde idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac

  • grga5 13.11.2015.

    sta đuro nije osnovao stranku , tako sposoban momak

Komentiraj...
Vidi sve komentare