To je to što me zanima!

Glogoški pozvao premijera na okrugli stol i nada se dolasku

Đuro Glogoški je u Banskim dvorima urudžbirao poziv Zoranu Milanoviću budući da premijer, kako je rekao, cijelo vrijeme ignorira braniteljske pozive na razgovor
Vidi originalni članak

Vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66, Đuro Glogoški je u četvrtak prijepodne u Banskim dvorima urudžbirao poziv premijeru Zoranu Milanoviću kojim ga poziva na okrugli stol iduće srijede koji će se održati u Hrvatskom novinarskom društvu.

- S obzirom na to da Milanović cijelo vrijeme ignorira naše pozive za razgovor, upućujemo mu poziv na okrugli stol - rekao je Glogoški dodajući kako se nada njegovom dolasku.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 24.04.2015.

    Zemlja Poziva i Dolazaka. U kojoj netko nekog poziva, a ovaj dođe ili ne dođe. Ovisno o tome da li je došao ili nije, rade se analize i ljudi se dijele na ove koji su sretni s time što je ovaj došao, a drugi su sretni ako ovaj nije došao. Jel bio u Kninu? Jel bio na sinjskoj Alki? Jel bio u Jasenovcu? Jel bio na Bleiburgu? Jel bio kod kumica na Dolcu? Čime se mi bavimo!

  • PANIC 24.04.2015.

    Sigurno neće doći, a i što bi se riješilo na okruglom stolu ( ništa)

  • japanokinez 24.04.2015.

    Ovaj Glogoski je kao neka sličica iz albuma pojavljuje se svako malo u duplikatima i nervira djecu jer se za njega nitko nece mjenjati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare