To je to što me zanima!

Glogoški se danas mora iseliti iz državne kuće u Zaprešiću

Ministar branitelja Predrag Matić donio je odluku po kojoj Đuro Glogoški iz kuće mora iseliti 7. travnja jer se posljednjih mjeseci kuća ne koristi prema sporazumu
Vidi originalni članak

Vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66, Đuro Glogoški u utorak bi trebao napustiti državnu kuću u Zaprešiću kojom se on i ostatak 'šatoraša' koriste za odmor, no kako je najavio, to neće učiniti.

- Ne znam koliko ozbiljno možemo shvatiti ministra Matića s obzirom da on boluje od PTSP-a, ovisno o potrebi, nekad više nekad manje. Iz kuće u Zaprešiću neću izaći dobrovoljno - najavio je Glogoški. 

Ministar branitelja Predrag Matić donio je odluku po kojoj Glogoški iz kuće mora iseliti 7. travnja jer se posljednjih mjeseci kuća ne koristi prema sporazumu kojim je određeno da se kuća može koristiti samo kao privremeni smještaj stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine i to samo tijekom liječenja i pregleda u Zagrebu.

Neće ih izbaciti

Unatoč tome, branitelje iz državne kuće neće nasilno izbaciti, potvrdili su to i Matić i Bojan Glavašević koji se oglasio na Twitteru. 

- Glogoški nije nasilno deložiran iz šatora, pa neće biti ni iz kuće - napisao je. 

Živi zid neće intervenirati

- Ne možemo intervenirati u slučaju gospodina Glogoškog. Ta mu kuća nije jedini dom i mjesto za život, a i nitko nas nije ni zvao - rekao je u ponedjeljak navečer za HRT Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida.

Idi na 24sata

Komentari 550

  • detektor lazi 08.04.2015.

    Nekako se čini da su se povukli oni koji su davali veliku podršku šatoru u centru metropole. Hajde Karo,Vaso i Biserka javite se .Narod čeka. Nemojte sada,kao i obično,natjerati Njonju da se sramoti sa smiješnim izjavama

  • lukica25 08.04.2015.

    prvo je pisalo da mora iselit, pa onda neki dan da nemora, sad opet mora, kaj na kraju?

  • ANĐELA_2 08.04.2015.

    Neće ga Matić izbaciti da ga medijski ne linčuju, mada je to Glogoški zaslužio i to naglavačke s nogom u "presvijetlu"!! Ma što on sebi umišlja?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare