To je to što me zanima!

Gluhi sportaš kupio bicikl za maraton od Vukovara do Dubrovnika. Netko ga je ukrao

Obitelj zagrebačkog sportaša zamolila je javnost za pomoć. On je u Brazilu na Olimpijskim igrama za gluhe, a svake godine sudjeluje u biciklističkom ultramaratonu. Novi bicikl kupio je novcem s prvenstva
Vidi originalni članak

- Naš prijatelj je trenutno u Brazilu na Olimpijskim igrama gluhih. Ovaj bicikl mu znači sve na svijetu, svake godine ide na utrku od Vukovara do Dubrovnika - rekla nam je prijateljica zagrebačkog rukometaša, kojem je netko ukrao vrijedan bicikl iz stubišta.

Prijateljica živi u istoj zgradi, te je odmah njegovoj sestri prijavila nestanak i otišla na policiju. Bicikl je u trenutku krađe bio zavezan uz ogradu odmah pored njegovog stana.

ŠTETA OKO 21.000 KUNA Napokon uhvatili lopova koji je po centru Zagreba od 2019. ukrao na desetke bicikala

Policija je pokrenula istragu. Na kamerama se vidi nepoznati počinitelj koji je u to vrijeme ulovljen kako niz stepenice nosi bicikl. 

- Bicikl je noviji, kupio ga je prošle jeseni. Ima još jedan koji na sreću nije bio tamo. Popodne sam vidjela da ga nema i odmah zamolila stanare da jave ako nešto znaju. Susjeda je pregledala kamere i "ulovila" snimku ovog čovjeka. Policija je započela istragu i nadamo se da će bicikl biti pronađen prije nego što se on vrati iz Brazila. Morala sam mu javiti, razočaran je, ljut i tužan, ali ne može ništa - nadodala je prijateljica. 

SJEĆATE LI SE LEGENDE? Bieber u prevelikom odijelu na Grammyjima ukrao pažnju, evo koga je Justin u stvari kopirao

Njegova sestra objavila je potragu za biciklom u Facebook grupi 'Zagreb Izgubljeno-nađeno' te mole bilo koga s informacijama da se jave ili kontaktiraju policiju. 

Bicikl je kupljen novcem od nagrade koju je dobio nakon osvojenog europskog prvenstva u rukometu za gluhe, prošle godine. Bilo ga je malo teže pronaći jer je veličina rame bicikla XXL zbog njegove visine. 

OČEVID U TIJEKU Pištoljem prijetio radnicama i ukrao novac iz banke u Zagrebu

Obitelj i prijatelji mole sve da se jave policiji s informacijama ako uoče bicikl ili prepoznaju počinitelja sa snimke.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • velma 02.05.2022.

    Baš tako imaš u stanu mjesta ili na balkonu a ziher nije taj došao iz Rijeke ukrast bicikl nego neki dražesni susjed...

  • KOŠULJA PLAVA 02.05.2022.

    Zagreb je postao leglo lopova i kriminalaca. Za 200 000 eura kupiš "stančugu" od 65 m2, pa stavljaš bicikl u dnevnu sobu jer nemaš još 50 000 eura za garažu... bratu u Zagrebu ukrali drvenu teglu s cvijećem (na tegli je još pisalo ime frizerskog salona)...

  • xnet0822 02.05.2022.

    Kod OŠ "Josip Račić" sam vidio jednog sumnjivog tipa koji je nosio dijelove bicikla koji su bili novi, da nije možda taj drpio bicikl ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare