To je to što me zanima!

Godinama ga držali kao roba, uskraćivali mu hranu i liječnika

Trojicu s područja Perušića sumnjiče da su iz Garešnice doveli muškarca (60) na svoja imanja te ga držali protiv njegove volje i tjerali ga da radi poljoprivredne poslove
Vidi originalni članak

Lička policija uhitila je tri robovlasnika s područja Perušića. 

Muškarci (66), (40) i (39) su, sumnja policija, od 2007. do kolovoza 2014. iz Garešnice doveli muškarca (60) i držali ga zarobljenog na svojim imanjima u Udbini i Perušiću. Oduzeli su mu dokumente i prisiljavali na poljoprivredni i stočarski rad. 

Za rad mu nisu ništa platili, a na imanjima su ga držali protiv njegove volje. Spavao je u neljudskim uvjetima, tukli su ga, rijetko mu dali hranu i uskratili mu nužnu liječničku pomoć. 

Policija trojac tereti za kazneno djelo trgovine ljudima. Zasad su u policiji kod pritvorskog nadzornika. Državno odvjetništvo će odlučiti hoće li za njih tražiti pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • AJKULA_1 07.08.2014.

    Koliko je Bajo i family kupio stoke i preprodao,šverc,bogačenje,ima rodbine u Bjelovarskom kraju koji su u istoj partiji,ma lik je sazrio za zatvor i da mu se oduzme sva imovina,znali su mu policija oduzeti pun kamion stoke,kap u moru,što reći,pravosuđe nam je govnima do kraja

  • Damirčica 07.08.2014.

    Kakvih sve "ljudi" ima na ovom svijetu....da ne budem postovana necu ni pisati kako bi ja njih kaznila....nadam se da ce im se vratiti svo zlo koje su mu cinili!!

  • vekavac 07.08.2014.

    Gospodo ovo troje su romi iz Perušića. Otac Pave Amić , njegova žena Nada i njihov sin Dragi.Te iste rome brani država na našu štetu a vidite kako vraćaju. Ovakve stvari i čine stoga jer su zaštićeni pa su stekli dojam da im nitko ništa ne može.Pored državne zaštite imaju i lokalnu jer poznato je da Bajo (Pave) ima novca koliko hoće i drži u šaci puno ovih političkih i prevosudnih lopina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare