To je to što me zanima!

Godinama traži roditelje: Kao bebu ga ostavili na aerodromu

Velika Britanija: Steve Hydes je prije 30 godina pronađen u zahodu zračne luke Gatwick. Godinama se pojavljuje u raznim medijima i o njemu ej snimljen i dokumentarni film
Vidi originalni članak

Steve Hydes, koji je prije 30 godina pronađen u zahodu britanske zračne luke Gatwick Airport, pokušava pronaći svoje roditelje.

Steve kojeg su tada nazvali Gary Gatwick, bio je star samo deset dana kada je napušten. Bio je zamotan u šal i nosio je dva bodija. Danas je otac dvoje djece i traži odgovore.

Roditelje traži godinama, no dosad nije imao sreće. Genetičari su mu na temelju DNK rekli da bi mu roditelji mogli biti iz Škotske, Engleske, Irske, Njemačke ili Francuske


- Izašao sam u javnost jer je to jedini način da pronađem svoju obitelj. Pozivam da mi se jave svi koji imaju i najmanju informaciju o meni te ljude koji su toga dana radili u Gatwicku - kaže Steve.

Dodaje kako se u raznim medijima pojavljuje već deset godina i da je o njemu napravljen i dokumentarni film, ali da dosad nije pronašao svoje biološke roditelje. Steve je danas otac Alanna (7) i Kian (3).

- Ako pronađem svoju biološku majku htio bih saznati što se dogodilo i zašto me ostavila, ali bi joj htio i zahvaliti što imam tako dobre roditelje koji su me odgojili. Želim joj reći da se ne ljutim i da vjerujem da je napravila što je smatrala najboljim za mene u tom trenutku - kaže Steve. Na dan kada je pronađen u zračnoj luci pričuvali su ga radnici Nick i Moretta. 

- Jedno sam vrijeme vjerovao da će se netko vratiti po bebu, a onda smo shvatili da se to neće dogoditi - rekao je Nick, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kung fu panda 11.06.2016.

    ovakve postupke nikad neću shvatiti jasno mi je da neki jad može natjerati da ostavi dijete ali da toliko godina kasnije niti ga ne želi upoznati (naravno ako je živa) mi je fuj ima jedna emisija gdje traže roditelje i tamo često puta oni su ti koji ne žele nikakav kontakt jer bi im to smetalo u novom životu

  • škver 10.06.2016.

    ja bi ih se odrekao i prominio svoje podatke.

  • jabuka5 10.06.2016.

    Bože moj , što li je moglo prisiliti majku da odbaci svoje dijete , hvala obitelji koja ga je odgojila . Ipak vuće srce i krv da upozna majku koja ga je rodila , nije čudno ni malo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare