To je to što me zanima!

Godinu dana snimao Splićane kako mahom idu kroz crveno...

Bez obzira na potencijalnu opasnost pri dolasku na semafor ne mare na žuto svjetlo i umjesto kočnice daju gas, a u trenutku prolaska na semaforu je već crveno
Vidi originalni članak

Kamerom iz automobila Splićanin snima svoje sugrađane kako se ponašaju u prometu, a od snimljenog materijala napravio je kompilaciju koja prikazuje vozače kako mahom prolaze kroz crveno svjetlo. Snimka traje gotovo 19 minuta, a njoj je 'uhvaćeno' na desetke automobila u prekršaju.

Bez obzira na potencijalnu opasnost pri dolasku na semafor ne mare na žuto svjetlo i umjesto kočnice daju gas, a u trenutku prolaska na semaforu je već crveno. No brojni su i oni kojima se crveno već upalilo do dolaska na semafor, no vozače to nije zasutavilo.

Osim ove snimke, na YouTubeu ima još snimki istog autora koji na ovakav način pokazuje kakva je prometna kultura u Splitu.  

Policija može ove snimke koristiti u kriminalističkom istraživanju, no pitanje je bi li ih sudac, u slučaju nekakvog postupka, prihvatio kao dokazni materijal.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • kezalo 07.01.2017.

    Deficitarna inteligencija plus daltonizam

  • pinökio-wien 06.01.2017.

    I ovom treba pojasniti što je bejzbol polica. Koji bolesnik, nema života i gleda kako će drugima zagorčati... Dao bih ja njemu boga u kožnom kaputu...

  • Hiroo_Onoda 06.01.2017.

    Splitski Don Kihot! Ako te nanjuše budu ti potpalili auto. Bez brige isto je i u Zagrebu. U špicama na velikim križanjima 5 auta kroz zeleno, a 6 kroz crveno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare