To je to što me zanima!

Gola plavuša 'upala' u emisiju: Političku temu zamijenile grudi

U emisiju Scotland Tonight se u jednom trenutku javio bloger Dan Hodges i to iz studija u Londonu. Na televizoru iza njega pojavila se gola plavuša s bujnim grudima
Vidi originalni članak

U emisiji škotske televizije u kojoj se u srijedu raspravljalo o političaru Edu Milibandu u jednom se trenutku pojavila pornografska scena, piše Daily Mail. U emisiju Scotland Tonight se u jednom trenutku javio bloger Dan Hodges i to iz studija u Londonu. Na televizoru iza njega pojavila se gola plavuša. 

Televizija se danas ispričala gledateljima, a njihov je glasnogovornik rekao kako se nadaju da gledatelje nije previše omela neočekivana snimka. 

Kažu i kako u studiju na televiziji prikazuju različite kanale te kako scenu nisu ni primijetili dok nisu ponovo pogledali emisiju. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Sallahudin 20.01.2012.

    Ako to nekog omete,taj ne zaslužuje da gleda vijesti!

  • Prva Proleterska_1 19.01.2012.

    U dobi tehnike 24 sata barata slikama . Odite nekamo !

  • Alyh_Kharam 19.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare