To je to što me zanima!

Gole Ukrajinke prosvjedovale su protiv obiteljskog nasilja

Članice organizacije “Femen” nosile su crvene rukavice, a na udaru njihovih kritika našao se i jedan televizijski reporter. Ženski pokret “Femen” osnovan je 2008. god.
Vidi originalni članak

Oskudno odjevene Ukrajinke održale su još jedan od svojih performansa. Odredište je ovoga puta bila Sofija, a ispred tamošnjeg parlamenta prosvjedovale su zbog obiteljskog nasilja i nasilja nad djecom.

Članice organizacije “Femen” nosile su crvene rukavice, a na udaru njihovih kritika našao se i jedan televizijski reporter. Prema podacima koje su iznijele, svaka četvrta žena u Bugarskoj žrtva je obiteljskog nasilja, a broj žrtava koje traže pomoć policije i dalje je minimalan.

Ženski pokret “Femen” 2008. osnovala je Ana Hutsol. Razlog je bio nedovoljna aktivnost žena i njihova pasivna uloga u ukrajinskom društvu. U prošle četiri godine pokret je uspio skupiti više od 300 aktivista, među kojima je čak i nekoliko muškaraca


Idi na 24sata

Komentari 27

  • solo92 23.01.2012.

    mislim da je velik dio čitatelja svratilo da vidi gole sise, a ne da čita članak, nisam ni ja daleko al podržavam u potpunosti i sramotno je da je to jedini način da se nekom privuče pozornost.

  • palica 22.01.2012.

    ..ja bi isto sa njima prosvjedoval...i naravno bil bi gol..hehe

  • dajtenajte_1 22.01.2012.

    DOOOOBBRRREEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare