To je to što me zanima!

Golfom sletjeli u provaliju: U autu poginula trojica mladića

Auto je s ceste izletio u Bilom kod Primoštena. U smrskanom Golfu našli su tijela dvojice mladića, a kad su auto izvukli na cestu u limu su pronašli i treće tijelo...
Vidi originalni članak

Tijela dvojice mladića u smrskanom VW Golfu 2 pronašli su spasitelji HGSS-a i vatrogasaci u četvrtak popodne u Bilom kraj Primoštena. Tek kad su auto izvukli na cestu iz provalije, u hrpi lima uočili su i izvukli tijelo trećeg poginulog.

U oštrom zavoju crni Golf je oko 16.15 sati zbog prevelike brzine izletio s ceste i preko stabla bora pao u 20 metara duboku provaliju. Automobil je bio potpuno smrskan, a zbog nepristupačnog terena izvlačenje i očevid trajali su nekoliko sati. Liječnici su mogli samo utvrditi smrt te su tada vatrogasci i HGSS počeli izvlačiti tijela. Mjesto na kojem je auto izletio u provaliju je i zaklonjeno, a za nesreću se saznalo jer ju je vidjela mještanka Anka Čobanov.

- Radila sam u vrtu, kad sam čula škripu i vidjela let automobila. Odmah sam alarmirala hitnu, policiju, vatrogasce i HGSS. Sa sinom sam se približila blizu automobila i čula jauke. Za pola sata je došla Hitna iz Primoštena, a još 15 minuta kasnije i vatrogasci. Kad su se uspjeli spustiti, već su bili mrtvi - ispričala je Anka koja je nesreću i pokušaj spašavanja gledala iz stotinjak metara udaljenog dvorišta. Šibenska policija kasno navečer izvijestila je da je Golf vozio 21-godišnjak iz Primoštena, te su identificirali i tijelo mladića (19) iz Rogoznice, dok tijelo trećeg mladića još nisu identificirali. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • PavicaPereža 02.04.2011.

    r.i.p. Ljudi pustite momke da počivaju u miru Božjem.

  • MarjanSrdarev 02.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarjanSrdarev 02.04.2011.

    Draga gospodo-vatrogasci JVP Šibenik su na prometnu nezgodu u Bilom dosli 19 minuta nakon dojave koja je zaprimljena u vatrogasnom operativnom centru postrojbe.O tome postoje sluzbeni zapisi i audio snimka o tijeku intervencije.Djelatnici postrojbe su i ovoga puta kao i uvijek do sada dali sve od sebe da pomognu unesrecenim mladicima ali na zalost,do dolaska na mjesto intervencije mladici su vec bili mrtvi te se za izvlacenje tijela moralo pricekati dok dodje sudac i napravi ocevid mjesta nesrece.Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare