To je to što me zanima!

Goli muškarac naganja curice po ulici: Jednu oborio na pod!

Susjedi u ulici su u strahu za svoje djevojčice, a obližnja škola poslala je roditeljima obavijest da im djeca prema školi uvijek hodaju u grupama i s ljudima od povjerenja
Vidi originalni članak

Snimke s nadzorne kamere susjeda prikazuju muškarca koji gol trči za dvije osnovnoškolke po ulici i jednu uspijeva uhvatiti.

Policija je kasnije identificirala muškarca, ime mu je Joshua Mankini, ima 27 godina i u petak ujutro je pristupio dvjema djevojčicama dok su hodale prema školi u kalifornijskom mjestu Fresno.

ULOVLJENA Kineskinju snimile nadzorne kamere u krađi mobitela

Jedna od djevojčica prolazi iza parkiranog kombija, a muškarac ju sustigne, a nekoliko trenutaka kasnije može se čuti kako ona vrišti jer je vuče na zemlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tada preko snimke vidimo da djevojčica ustaje i bježi iz kadra. Jedan automobil upravo prolazi, zaustavlja se i netko iz njega uzima djevojčice, no muškarac ih i dalje slijedi.

Snimka prikazuje i kako gol trči preko obližnjeg parka prije incidenta. Mankinija je policija privela, a njima je priznao kako je pobjegao iz svoje kuće kroz prozor kupaone. Tada je nasrnuo na djevojčice.

BORILA SE Nadzorne kamere su snimile pokušaj otmice djevojčice (7)

Susjedi u ulici su u strahu za svoje djevojčice, a obližnja škola poslala je roditeljima obavijest da im djeca prema školi uvijek hodaju u grupama i s ljudima od povjerenja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ichbin2 25.02.2020.

    zašto je bježao tako munjen iz svoje kuće? ili nešto niste prenijeli ili niste dobro preveli

  • nori 🖖 25.02.2020.

    Imaju kante !

  • kajbuljis 24.02.2020.

    Nisam morao niti citati clanak i vec znam da se radi o Americi

Komentiraj...
Vidi sve komentare