To je to što me zanima!

Gordana Rusak je ljuta: Moje ime ne stavljajte na ničije liste

Mojim se imenom ne smije manipulirati, kaže Rusak kojoj se ne sviđa što se njezino ime našlo na popisu zastupnika koji će navodno podržati novu  rekonstruiranu Vladu
Vidi originalni članak

Predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje Gordana Rusak također je dobila svjedodžbu aktivista inicijative Hrvatska može bolje. 

- Ja ih potpuno podržavam. Znači, Hrvatska može bolje. U obrazovanju i znanosti moramo bolje ako hoćemo naprijed. Naši su ciljevi isti. Možda nam se putevi u  nekim trenucima razlikuju, ali ja vjerujem da ćemo na kraju zajedno doći do toga cilja - rekla je Rusak, a osvrnula se i na to hoće li sudjelovati u preslagivanju. 

- Ljutim se što me se u ovom trenutku stavlja na bilo koju listu prije nego je HSLS održao svoj sastanak na kojem bismo se dogovorili oko zaključaka koji na kraju može biti jedinstven, ali i ne mora. Prema tome, dok mi nismo odradili taj sastanak, nema razloga stavljati me na bilo koju listu, tim više što baš nitko nije sa mnom razgovarao - rekla je Rusak. Kazala je kako ima svoj stav, ali ga ne želi iznositi u javnost prije nego to raspravi s kolegama iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • uvjekradnik 10.06.2016.

    Žena ima svoju cijenu, ko voli neka plati

  • Ništanovo 10.06.2016.

    Pustite ženu da si još malo promisli u koju će stranku, treba vidjeti tko više nudi. Momentalno glumi kalkulator

  • uvela ruža 10.06.2016.

    Izgleda da nije zadovoljna ono što su joj ponudili....čista trgovina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare