To je to što me zanima!

Gorenje seli proizvodnju u Srbiju, što je s radnicima?

Slovenski proizvođač bijele tehnike Gorenje u ožujku počinje seliti proizvodnju u Srbiju. Tamo će ostati samo proizvodnja najskupljih proizvoda...
Vidi originalni članak

Slovenski proizvođač bijele tehnike Gorenje u ožujku počinje seliti svoju proizvodnju iz Velenja u Srbiju, u svoju tvornicu u Valjevu. U Sloveniji će ostati samo proizvodnja najskupljih proizvoda. Još nije poznata sudbina 7700 radnika iz Slovenije. Gorenje ukupno ima 10.580 radnika u Sloveniji, Srbiji i Češkoj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_29428 02.02.2010.

    @crnilabud, ne bih se složio da se ne živi od turizma. Što se tiče broja turista jedino mi, Turci i Tunižani nismo podbacili za razliku npr Grka. Bajs i ostali tu ništa ne utječu, samo naš položaj države i cijene, a to što hoteli ne zarađuju tim bolje, jer privatnicima tj malima je popunjenost jako dobra.

  • mimini 02.02.2010.

    i slovenci su ga nagrabusili, nažalost kapitalizam ne pita...

  • crnilabud 02.02.2010.

    ....@SM....hrvatski turizam je čista obmana...bavim se njime pa znam kak je,pa ameri samo na ispijanju kave zarade 6-7milijardi eura,a di smo mi...ništa zerro,nula...1mj i to je to!!pa ova godina je u minisu,a šta će biti ova sezona,tko znaaaaaaaa??a Bajs bajsira minuse...uvoz mesa je po sezoni 50% veći,voće i povrće da i ne govorim....izvan-pansionska potrošnja,sve slabija i slabija...samo HAC zaradjuje i nitko više,hoteli...priča za laku noć!

Komentiraj...
Vidi sve komentare