To je to što me zanima!

Gori brod u luci Ploče, zapalilo se staro ulje na utovaru željeza?

Požar je oko 21 sat izbio na brodu Mehmet Unlu koji plovi pod turskom zastavom. Privezan je na Obali 3 i trebao je odvesti teret starog željeza. Sad sve moraju izvaditi van
Vidi originalni članak

Lučki radnici i vatrogasci zajedničkim snagama pokušavaju ugasiti požar koji je buknuo na brodu Mehmet Unlu privezanom na Obali 3 u luci Ploče.

Kako doznaje portal rogotin.hr, oko 21 sat iz štive broj 3 počeo je sukljati gusti dim. Kako je sve počelo prilikom utovara starog željeza, zasad pretpostavljaju da je došlo do iskrenja koje je zapalilo ostatke starog otpadnog ulja koje je bilo na dijelovima metala.

U vrijeme pisanja ovog teksta radnici su vadili željezo iz spremišnog prostora kako bi vatrogasci mogli odraditi svoj dio posla. Žarište se navodno nalazi na sedam do osam metara dubine.

VIDEO: VATROGASCI UGASILI POŽAR Buktinja u Sesvetama: 'BMW je gutala vatra, bilo je i eksplozija. Žena je izvukla dijete iz auta...'

Inače, kraj broda je cijelo vrijeme 12 lučkih vatrogasaca s pet vozila. Iako su im u pomoć bili poslani vatrogasci iz JVP Ploče, oni su na kraju vraćeni u postaju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lav24 21.10.2021.

    Da li gori brod ili ulje?

  • IWillNot 21.10.2021.

    Croat hiper kara.  Spavas??? Ili te sram debilcino jedna????

  • fullzvrk 20.10.2021.

    One su prve istovarene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare