To je to što me zanima!

U plamenu bio cijeli krov: Iz zraka snimili požar katedrale

Cijelo krovište bilo je u plamenu, a gašenje iz zraka nije bilo moguće jer se strahovalo da bi vodene "bombe" mogle u potpunosti srušiti katedralu
Vidi originalni članak

Veliki požar buknuo je u ponedjeljak oko 18 sati u glasovitoj pariškoj katedrali Notre Dame, a vatrogasci su se cijeli dan i večer borili s vatrenom stihijom. Nešto prije ponoći objavili su kako je najgore prošlo te kako su uspjeli spasiti crkvu od rušenja. Šteta je ipak velika.

Da je stanje bilo uistinu dramatično pokazuju i fotografije snimljene dronom. Cijelo krovište bilo je u plamenu, a gašenje iz zraka nije bilo moguće jer se strahovalo da bi vodene "bombe" mogle u potpunosti srušiti katedralu. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 16.04.2019.

    Kako odmah svi znate da su to izbjeglice i muslimani ! Pa nisu svi muslimani palionicari ni ubojice ! Nemojte zbog par njih sve muslimane u isti kos stavljati ! Svi ste veliki Krscani a toliko pljujete po drugima i osudjujete !

  • jožek2 16.04.2019.

    Samo mi nije jasno kako je svevišnji bog dozvolio ovakav požar u svetoj katedrali?

  • kobac25 16.04.2019.

    Nigdje na niti jednom portalu ne piše uzrok požara... Sad samo recite da se samo od sebe zapalilo... Zbog čega skrivate istinu?? Stvarno je sumnjivo da dvije najveće crkve izgore u kratkom roku i to baš u najezdi isila na Europu... Ovakvim ponašanjem i ignoriranjem stvarnosti osuđeni smo na propast

Komentiraj...
Vidi sve komentare