To je to što me zanima!

Gori jug Hvara, bura otežava vatrogascima gašenje vatre

Osim s mrakom, gasitelji se bore i s jakom burom koja brzo širi vatru otokom. Vjetar samo pojačava te će na terenu vjerojatno biti i cijelu noć na ponedjeljak
Vidi originalni članak

Vatrogasci iz Jelse, Starigrada i Hvara pokušavaju obuzdati požar koji je buknuo u nedjelju uvečer na jugu otoka Hvara. Prema prvim informacijama gori na predjelu između Ivan Dolca i Zavale.

Osim s mrakom, gasitelji se bore i s jakom burom koja brzo širi vatru otokom. Vjetar samo pojačava te će na terenu vjerojatno biti i cijelu noć. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • najiram 10 25.03.2020.

    kresovima partizani rastirovaju koronu iz svojih šumskih brloga...pojašnjenje krvopiji.....da su partuzani meli mozga nebi bili gladni...moak se kupuje na kile...a da su imeli pamet nebi bili gladni i nebi im trebal mozak da si ga speću i najedu...da su meli pamet nebi išli u noćne pljačke i palež sela...između mozga i pameti je veka razlika...

  • alice111 23.03.2020.

    zemlja mora osjetiti vibracije

  • 23.03.2020.

    Ako nije piroman, nego poljoprivrednik koji si je htel očistiti šikaru i travu, kazna i to dobra. Ja kad kurim granje od godine prije, lepo oko kresa pokosim, natopim vodom, pripremim šlauf i grablje, nazovem vatrogasce i obavijestim ih. Još se nije desilo da mi nisu rekli, jel vam treba pomoć, da neko dođe? Bojim se noći, da ne okrene vetar, jer lete iskre ko lude. A osim toga, ak se zbog mojeg dima neko sudari, znam da bum nadrapala. Kad sam gotova, ponovo zovem vatrogasce i velim da više nemoraju biti zabrinuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare