To je to što me zanima!

Gori na Viru: 'Bura jako puše, ali kuće zasad nisu ugrožene'

Na mjestu požara su vatrogasci dobrovoljnih društava iz Vira i Privlake, a upomoć im stižu i vatrogasci iz Nina i oni Javne vatrogasne postrojbe Zadra, rekao nam je Željko Šoša, predsjednik zadarske JVP
Vidi originalni članak

Planuo je požar na otvorenom prostoru na otoku Viru, na predjelu Lozice. Vatra se zapalila oko 20 sati, a zadarske su vatrogasce oni virski zvali nakon što je požar "prebacio" preko lokalne ceste. 

Požar se vidi iz Povljane na Pagu. 

- Na mjestu požara su vatrogasci dobrovoljnih društava iz Vira i Privlake, a u pomoć im stižu i vatrogasci iz Nina i oni Javne vatrogasne postrojbe Zadra. Kuće nisu ugrožene, ali teren je nepristupačan, a bura jako puše pa ništa nije isključeno - rekao nam je Željko Šoša, predsjednik zadarske JVP i vatrogasne zajednice.

DUGA NOĆ Gori jug Hvara, bura otežava vatrogascima gašenje vatre

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Otrovni Jezik 24.03.2020.

    Pa dokle? Eto zašto policijski sat i vojska na ulice.Oni tamo tulumare, ovi ovdje pale, dovode druge u opasnost i da se zaraze. Vrijeme je za velike kazne a i zatvorske.

  • prajdali100 24.03.2020.

    Kažu " planulo je oko 20,00 sati" !!!!! I po pravilu kad puše bura.Taj koji je PODMETNUO ovaj požar je za mene terorist ! S takvima nema milosti.

  • pero perin 23.03.2020.

    Komsije ove godine ranije poceli da "letuju" po jadranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare