To je to što me zanima!

Gorjelo krovište zgrade, dim stanarima sukljao iz utičnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U petak popodne buknuo je požar u potkrovlju stambene zgrade na zagrebačkoj Malešnici. Uzrok požara za sada je nepoznat. Vatrogasci su izašli na teren
Vidi originalni članak

Vatrogasci su ugasili požar koji je u petak oko 16 sati buknuo na krovištu stambene zgrade u Ulici Ivane Brlić Mažuranić  na zagrebačkoj Malešnic i. Uzrok požara za sada je nepoznat.

Stanari zgrade shvatili su da nešto gori nakon što im je dim počeo izlaziti iz utičnica. 10 vatrogasnih kola s 30 vatrogasaca JVP Zagreb i policija su izašli na teren. Ekipe Gradske Plinare Zagreb i Hep-a isključile su priključke plina i struje , kako bi se izbjegao dodatni incident. Požarište  je pod kontrolom i nema ozlijeđenih stanara. Na terenu su službenici PU zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i dežuraju do okončanja intervencije . PU zagrebačka će nakon intervencije gašenja požara napraviti očevid.

Radi se o stambenoj zgradi s četiri ulaza. U svakom od njih je po 12 stanova. Inače, u potkrovlju su smještene ostave, a svaki od stanara ima pristup. U posljednje tri godine vatrogasci s u nekoliko puta dolazili na istu adresu zbog požara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 40

  • POTPEC 27.06.2014.

    Buknuo ali i ugašen, ali informacija pravih nema, al skoro triba leć.

  • Ubananismo 27.06.2014.

    Zivim malo dalje od te zgrade i jedan stanar mi je rekao odane da je netko bio na tavanu i nije uagsio cik ,

  • vilim 27.06.2014.

    Sve mi se čini da je ovo ozbiljan slučaj za policiju i da se radi o namjerno podmetnutom požaru !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare