To je to što me zanima!

Goršiću prekršajna prijava, u HDZ-u osudili divljaštvo

Uz Željka Goršića, prekršajno je prijavljen i Marin G. (25), koji nije član Mladeži HDZ-a. Jadranka Kosor u ime stranke osudila je ponašanje mladića
Vidi originalni članak

Predsjedništvo HDZ-a najoštrije je osudilo ponašanje dijela stranačke mladeži u karlovačkom kafiću River pub, izjavila je zamjenica predsjednika HDZ-a Jadranka Kosor nakon sjednice Predsjedništva. Izvjestila je da je Predsjedništvo saslušalo izvještaj karlovačkog Ogranka HDZ-a o nedoličnom ponašanju nekoliko članova stranačke mladeži, koji su u petak, navodno divljali po kafiću razbijajući inventar i veličajući ustaštvo. Predsjedništvo je pozdravilo odluku Gradskog odbora HDZ-a o brisanju iz članstva Željka Goršića, čiji je otac državni tajnik u MORH-u. Kosor je naglasila da će eventualne mjere protiv drugih mladih HDZ-ovaca stranka poduzeti tek ako policijska istraga pokaže da su sudjelovali u incidentu. Predsjednik Županijskog HDZ-a Branko Vukelić podsjetio je da je samo protiv Goršića podnesena prekršajna prijava, dok su ostali mladi HDZ-ovci po njegovim saznanjima, samo smirivali situaciju. Demantirao je napise da su HDZ-ovci nakon incidenta pobjegli od policije. Uz Goršića, kazneno je prijavljen i Marin G. (25), koji nije član Mladeži HDZ-a.

TRUPKOVIĆ NIJE SUDJELOVAO U DIVLJANJU
Policijsku intervenciju tražio je vlasnik "River puba" Željko Godač koji tvrdi da su izgred izazvali Željko Goršić i predsjednik Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Danijel Trupković. Također je kazao da je njih 25 divljalo najmanje jedan sat, a da je Goršić u jednom trenutku s uzdignutom desnom rukom u zraku vikao: "Ajmo, ustaše." Iz Mladeži HDZ-a tvrde da se Danijel Trupković "nije nedolično ponašao".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gidu 10.11.2008.

    U HDZ-u osudili divljastvo...Buahahaha,pa vama je divljastvo i ustastvo u krvi.Sta vi imate osudjivati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare