To je to što me zanima!

Gospić: Mraović banuo na Kolićevu konferenciju

Čuo sam da se ovdje razgovara o meni, navratio sam da čujem što pričate, rekao je Joso Mraović, koji je uletio u ured gradonačelnika Gospića
Vidi originalni članak

Čuo sam da se ovdje razgovara o meni, navratio sam da čujem što pričate, rekao je Joso Mraović, koji je pored zaštitara uletio u ured gradonačelnika Gospića Milana Kolića. - Pa Mraoviću, što ti radiš ovdje - odgovorio mu je Kolić i udaljio ga. Gradonačelnik je na konferenciji predstavio materijalne dokaze kojim opovrgava Mraovićeve optužbe za sumnjive poslove i namještanje javnih natječaja u gradu i županiji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • strava 10.11.2007.

    Mraović je pošten domoljub koji se vratio iz Australije da bi se uključio u 117. brigadu ZNG Gospić koja do danas nije priznata i bio zapovjednik Bilajske čete. To je čovjek koji je bio na smrt ranjen braneći domovinu dok Dado Milinović nije ni bio tamo u to vrijeme nego se tek javlja kad je grad oslobođen. Dok je Mraović osnivao HDZ Dado je bio član SKJ. Danas na skupu HDZ u Lovincu kad je voditelj spomenuo 117. brigadu ZNG Gospić Dado Milinović iz počasne lože skače i govori \"ne 117. brigadu nego 118. \" vjerovatno misleći da je rat počeo kad je on došao u Gospić (tada je 117. ukinuta i osnovana 118.). Gradonačelnik Gospića Kolić je pobjegao iz sv Roka preko Velebita i ostavio svoje kolege na bojišnici. Mraović je poznat kao humanista, sagradio je kuću djetetu koje je ostalo bez nogu. Pomogao je na stotine humanih akcija u Gospiću, županiji i cijeloj Hrvatskoj. Mraović je Dadu i ostale HDZovce od 1991. pa do prije pola godine hranio, pojio i sve im je davao da bi mu oni na kraju podmetnuli crnkinju i namjestili suđenje gdje je kao čovjek osramoćen i ponižen u stilu HDZa. Sve to zbog toga što više nije imao sredstava da im pomaže, a i oni su toliko ojačali da im više nije trebao. Mraović je bio uspješan poslovni čovjek koji je svoje radno iskustvo sa zapada donio u Hrvatsku. Pomogao je Hrvatskoj oko kupovine naoružanja, a kao pripadnik 117. brigade ZNG išao u Austriju deponirati novce za oružje koje smo preko ministarstva i Zagorca nabavljali preko Austrije. Svjedoci zbivanja oko nametnute priče o crnkinji znaju dobro da su crnkinje košarkašice sa malom bebom došle u drugi hotel u gradu i da su sat vremena nakon namještenog događaja sjedile u restoranu , jele , pile i smijale se. Nije li to čudno nakon takvog događaja? Druga košarkašica koja je imala malu bebu imala je drugi dan intiman odnos sa konobarom koji je od nje 10 godina mlađi što dovoljno govori o moralu. Najveći problem Mraovića je taj što je iskren čovjek, što ulazi sa svim ljudima u prijateljske i otvorene odnose i što je po naravni nagao čovjek. Isto tako on je veliki radoholičar, a danas u ovoj državi u kojoj vlada HDZ raditi je i stvarati, ako sa njima ne djeliš novac i nisi u timu mafije nemoguće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare