To je to što me zanima!

'Gospodarski program je pri kraju, zato je SDP u panici'

Zato sada doživljavamo pokušaje fašizacije HDZ-a, a HDZ je antifašistička i antikomunistička stranka, i neka to dobro upamte, poručio je Karamarko
Vidi originalni članak

Hrvatska demokratska zajednica je u srijedu obilježila 26 godina od utemeljenja stranke u prostorijama NK Jaruna. 

Tomislav Karamarko, predsjednik stranke, u svom se govoru osvrnuo na teško gospodarsko stanje i iseljavanje Hrvata, javlja Večernji list.

Naglasio je kako je u zadnje tri godine iz Hrvatske iselilo 100.000 mladih ljudi i kako danas nije riječ o ljudima koji u svijet odlaze kopati kanale nego odlaze mladi, obrazovani ljudi. Istaknuo je da danas u Hrvatskoj na 11 zaposlenih ima 10 umirovljenika, kako je RH jedina članica Unije koja više uplaćuje u EU fondove negoli što povlači novaca, kako nije ostvaren niti jedan investicijski projekt...

Slavko Midžor/PIXSELL

Ponovio je da je HDZ-ov gospodarski program pri završetku i da se godinu i pol dana radio u suradnji s bavarskim institutom CESifo., a kako je SDP na vlast došao s brošuricom od Plana 21.

- Upravo zato u SDP-u vlada strah i panika. Zato doživljavamo pokušaje fašizacije HDZ-a, a HDZ je antifašistička i antikomunistička stranka, i neka to dobro upamte - poručio je Karamarko. 

Ponovno je optužio medijsku scenu da je izrazito nesklona HDZ-u i kazao: "Pa smo po medijima mi sotone, a oni anđeli".

No, Karamarko kaže da je HDZ tkivo hrvatskog naroda i da diše plućima naroda, a da SDP može imati i novine i državnu televiziju, ali da HDZ ima hrvatski narod.

- Državnu televiziju vode oni koji bi trebali biti u tišini svoga doma, a ne se javno eksponirati - rekao je Karamarko. 


Idi na 24sata

Komentari 449

  • user_26733 19.06.2015.

    nakon 26 godina hdz konačno ima i izrađen program, za izvlačenje novaca iz proračuna i đepova građana, krasno. da nisam bio svjedok svih vaših programa do sada nebih rijec rekao

  • freedom4all 19.06.2015.

    Sramota je što nakon 20 i sitno godina od osamostaljenja HR neki i dan danas za sve promašaje u svome životu krive komunjare,UDBU,četnike i Jugonostalgičare .....ali eto..

  • PANIC 19.06.2015.

    Nakon toliko godina vladavine HDZ-a još uvjek patimo zbog Vašeg bivšeg programa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare