To je to što me zanima!

Gotov očevid: Ulazna vrata je netko polio tekućinom i zapalio

U trenutku izbijanja vatre u stanu su bili vlasnik (23), te njegova majka (50) i brat (19). Prilikom gašenja vlasnik stana se lakše ozlijedio. Opekao je ruke i noge
Vidi originalni članak

Nakon provedenog očevida utvrđeno je da je požar koji je u subotu oko 17.30 buknuo u stanu u Albaharijevoj ulici u Zagrebu, podmetnut. PU Zagrebačka je izvijestila kako je nepoznati počinitelj vrata stana na petom katu zgrade polio lakozapaljivom tekućinom. U trenutku izbijanja vatre u stanu su bili vlasnik (23), te njegova majka (50) i brat (19). Prilikom gašenja požara vlasnik stana se lakše ozlijedio. Opekao je ruke i noge. Vatrogasci su požar brzo ugasili, a šteta još nije utvrđena. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tatamlata 27.09.2011.

    Zapalit nekom ulazna vrata? To je neka bolesna prijetnja, poruka? Mozda ovaj nema auto pa su mu zapalili ulazna vrata. Nadam se da ce policija uspjet povezat sve konce pa cemo procitat epilog ove drame.

  • Mikky96 26.09.2011.

    Decko je prekinuo sa curom a ona dosla, polila mu vrata sa benzinom i zapalila.. Strasno kako su mladi danas neodgovorni, misle da je sve igra a zbog toga mogu stradati drugi ljudi totalno bezveze!!!

  • user_46331 25.09.2011.

    Tino 1 mislim da si bolestan ti i onaj ko je zapalio vrata. Zašto dečko od 23 god. nebi mogao biti vlasnik stana. Moja svekrva je svom sinu (mom suprugu) prepisala stan kad smo se oženili imao je 23 god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare