To je to što me zanima!

Gotovina zahvalio Splićanima, ipak ne želi svoju ulicu ili trg

General Gotovina javio se splitskom dogradonačelniku preko zajedničkog prijatelja Željka Dilbera. Želi da inicijativa za njegov trg ili ulicu 'pričeka bolja vremena'
Vidi originalni članak

Ante Gotovina zahvalio se Splićanima na inicijativi da se jedna ulica ili trg u gradu pod Marjanom nazovu njegovim imenom, ali i zatražio da ta odluka pričeka neka bolja vremena. General je to poručio splitskom dogradonačelniku i suborcu Juri Šundovu preko zajedničkog prijatelja Željka Dilbera, inače umirovljenog brigadira HV-a.

- General Ante Gotovina zahvalio je Gradskom vijeću i svim građanina Splita na inicijativi i časti koja bi mu se na taj način dodijelila. Ipak, zamolio je za zaustavljanje procedure kako bi takva odluka pričekala neko drugo vrijeme. Njegova zamolba odnosi se i na inicijativu da ga se proglasi počasnim građaninom Splita. Naravno da ćemo poštivati generalovu želju - rekao nam je Šundov.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Prva Proleterska_1 28.04.2011.

    Samo je sa drugim rjećima rekao , da niti slućajno ne spada nit je njegov milje Kerum i ostala banda iz 4 . gardijske koja ga je i uvukla u sve to !

  • user_96365 27.04.2011.

    Pateticno...

  • Diba 27.04.2011.

    zašto mu kerum nije dao svoj hotel, dok je general vodio naše bitke on se bogatio, i sad bi da se iskupi na račun grada dao trg ili ulicu. hvali ti generale što nisi prihvatio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare