To je to što me zanima!

'Govorila je državnički, hvala Bogu da imamo nekog takvog'

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ocijenio je jučerašnje obraćanje naciji predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović državničkim i zahvalio Bogu da imamo nekog tko može tako govoriti.
Vidi originalni članak

Predsjednici Ustav nalaže da štiti teritorijalni integritet Republike Hrvatske i brine se o stabilnosti vlasti i stabilnosti Republike. Mislim da je odgovorila državnički i predsjednica tako treba govoriti. Hvala Bogu da imamo nekog tko može govoriti državnički - istaknuo je Bandić u utorak na Trgu bana Jelačića komentirajući na upit novinara jučerašnje obraćanje naciji hrvatske predsjednice.   

Kolinda Grabar-Kitarović upozorila je da je u posljednje vrijeme hrvatska javnost zasuta podjelama koje razdiru društvo i nagrizaju temelje države te je pozvala sugrađane da ne dopuste da nam bolju budućnost ukradu zlodusi loše prošlosti, a Vladu i sve dionike političkog života da se trgnu, zaustave svađe i uhvate se posla. 

Novinare je zanimalo i kako gradonačelnik Bandić, koji je i predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, komentira glasine da će dio zastupnika sisačkoga SDP-a prijeći u njegovu stranku. Bandić je rekao kako se svakodnevno diljem Hrvatske događa da ljudi koji su bili u nekim strankama prelaze u Stranku rada i solidarnosti, ali on tome ne pridaje nekakvu posebnu pozornost.

"Moguće je da, koliko imam informaciju, u Županiji sisačko-moslavačkoj četiri županijska vijećnika prijeđu u Stranku rada i solidarnosti, ali, mislim da je danas Dan skupštine", rekao je Bandić.

U vezi sa štandovima na Borongaju gradonačelnik je potvrdio da 1. srpnja oni "idu s Borongaja", a ljudima koji na njima prodaju ponuđeno je da nastave raditi na tržnicama koje su im najbliže mjestu stanovanja.

"Prvog sedmog ide sve u tragu peglanja i čišćenja cijelih Svetica. Otišao je balon, odlazi restoran 'Domagoj', odlaze štandovi. To će se napraviti sve kako Bog zapovijeda, da izgleda kako treba", rekao je Bandić. 

 Novinare je zanimalo i kako komentira problem stanara Tuškanca 19, gdje je napravljen tunel s izlazom na privatno zemljište, zbog čega stanari negoduju. Bandić je rekao kako će sa stanarima sjesti i razgovarati i neće 'otvarati' dok se ne dogovore.   

 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • laky03348 10.05.2016.

    ja sam slusao sto je Kolinda govorila,i malo djete bi prokuzilo da je govorila tocno ono sto narod zeli cuti,i vidjelo se na njoj da je neiskrena i nemisli iskreno to sto kaze,nego pomaze svojim Hdz-cima da ispadnu oni i ona pred narodom navodno posteni,zato bi molio Kolindu da drugi puta bolje suti nego da ispred naroda baljezga-govori ono sto nemisli

  • MirianaJuras 10.05.2016.

    A tko ce nju pohvaliti nego oni s potjernice i oni sto cekaju red za Remetinac?

  • fzd 10.05.2016.

    tko ovome dade glas, dabog da mu se spolovilo osušilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare