To je to što me zanima!

Građani BiH moći će unijeti u Hrvatsku kilogram kave i buket

Osim toga, kada idu u Hrvatsku građani BiH u vozilu mogu imati dvije litre žestokog pića, četiri litre vina, 16 litara piva, šteku cigareta i parfem od 50 mililitara
Vidi originalni članak

Vlasti u Bosni i Hercegovini građanima dijele brošure u kojima im je pojašnjeno što ih očekuje kada Hrvatska 1. srpnja uđe u Europsku uniju. Građane zanimaju promjene režima, a vijeće ministara BiH je jednoglasno usvojilo Izvješće o pregovorima za zaključivanje Ugovora između BiH i Republike Hrvatske o graničnim prijelazima. U njemu između ostaloga stoji i što građani BiH mogu nositi preko granice. 

Kada idu u Hrvatsku građani BiH u vozilu mogu imati dvije litre žestokog pića, četiri litre vina, kilogram kave, 16 litara piva, šteku cigareta, parfem od 50 mililitara i buket cvijeća.

Pored toga, mogu prenositi i svježe voće i povrće osim krumpira do 5 kilograma, lijekove za najviše mjesec dana, ali za njih trebaju potvrdu liječnika. Mogu nositi i kućnog ljubimca uz certifikat veterinara.

Građanima je u brošuri, između ostalog, objašnjeno i hoće li moći kupovati nekretnine u Hrvatskoj te hoće li nakon 1. srpnja porasti potražnja radne snage iz BiH u Hrvatskoj, piše Dnevni avaz. 


Idi na 24sata

Komentari 149

  • papiga 21.06.2013.

    a vi hercegovci mislite da niste bosanci hahahahahahahah,hahahahahhha ,hahahaha ma daa pa vi ste posebna sorta plave krvi zaboravih ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • annabieber 21.06.2013.

    daj molim te .. 50 ml parfema .. preseravaju.

  • Daca 222 18.06.2013.

    Hahahahahhaha ma mozete vi pricati sta god hocete ali bez Bosanaca nemozete,100 puta ste to dokazali,ima nas vise od pola u Bosni sa vasim Hrvatskim drzavljanstvom tako da smo tamo potpuno jednaki,samo sto mi imamo ista prava i u BiH.....Neznam sta dizete toliku frku protiv nas,i pricate gluposti kad svatko od vas odlicno dobro zna kako stoje stvari :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare