To je to što me zanima!

Grabar Kitarović razgovarala s Orbanom o izbjegličkoj krizi

Predsjednica Republike Hrvatske i mađarski premijer razgovarali su i o bilateralnim odnosima pred službeni posjet Kolinde Grabar Kitarović Mađarskoj sljedećeg tjedna
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović susrela se na marginama 70. jesenskog zasjedanja Opće skupštine UN-a s premijerom Kneževine Andore Antonijem Martijem, mađarskim premijerom Viktorom Orbanom te zamjenikom premijera i ministrom vanjskih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom, objavio je Ured predsjednice.

S predsjednikom vlade Andore predsjednica je razgovarala o bilateralnim odnosima između dviju država te mogućnostima koje se pružaju hrvatskim članstvom u EU. Dotakli su se i glavnih tema ovogodišnjeg jesenskog zasjedanja UN-a.

S mađarskim premijerom Orbanom razgovarala je o izbjegličkoj krizi i pogledima na njezino rješenje. Osvrnuli su se i na bilateralne odnose, a pred službeni posjet predsjednice Mađarskoj sljedećeg tjedna.

Sa zamjenikom premijera i ministrom vanjskih poslova Slovačke Republike Grabar Kitarović razgovarala je o jučer održanom pripremnom sastanku njezine inicijative Jadran - Baltik - Crno more te o pitanjima na europskoj agendi, prije svega izbjegličkoj krizi.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • marionx 02.10.2015.

    prava snaša... pogledajte je samo kako izgleda. bakica.

  • AnitaPavić 01.10.2015.

    Meni su aktivnosti Predsjednice hvale vrijedne! Ona puno toga čini za naš narod!

  • AnitaPavić 01.10.2015.

    Treba biti pametan, i pametno se postaviti u odnosu na situaciju. To je ono što Predsjednica i čini, za razliku od Milanovića koji kaos radi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare