To je to što me zanima!

Grabar Kitarović s Ramljakom: Stabilnost Agrokora najvažnija

Predsjednica i povjerenik Vlade Republike Hrvatske za Agrokor na sastanku su razgovarali o detaljima procesa restrukturiranja koncerna te povezanim izazovima, rizicima i planovima
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović danas je primila gospodina Antu Ramljaka, izvanrednog povjerenika Vlade Republike Hrvatske za Agrokor.

Na sastanku se razgovaralo o detaljima procesa restrukturiranja koncerna Agrokor te povezanim izazovima, rizicima i budućim poslovnim planovima. Naglasak u razgovoru bio je na osiguravanju preduvjeta za održavanje radnih mjesta u proizvodnji i prodaji, stabilnosti poslovanja svih povezanih tvrtki, posebice malih dobavljača, javili su iz Ureda predsjednice.

Grabar Kitarović posebno je iskazala brigu za očuvanje radnih mjesta i stabilnosti gospodarskog sustava koja se izravno odražava na stabilnost cjelokupnog društva.

Zaključili su kako je osiguravanje stabilnosti poslovanja preduvjet daljnjeg restrukturiranja.

Sud uvažio zahtjev Konzuma - izuzeli Kolakušića

Kako doznaje N1, Trgovački sud u Zagrebu je udovoljio zahtjevu Konzuma koji je zatražio izuzeće suca toga suda Mislava Kolakušića u stečajnom postupku pokrenutom temeljem prijedloga tvrtke Ovum.

Podsjetimo, Konzum je prošle srijede od predsjednice zagrebačkog Trgovačkog suda Nade Nekić Plevko zatražio izuzeće suca Kolakušića jer smatraju da je svojim javnim istupima i postupanjem potvrdio svoju pristranost u izvršavanju sudačke dužnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • todor strasni 19.04.2017.

    Pitam se kojim pismom kraljica piše i govori. U nekoliko prošlih dana rasprodan je - dionice - najvažnijih tvrtki u sastavu Agrokora. Nekim "čudom" odmah iza te rabote dionice su naglo poskočile. A kraljica hoće sačuvati radna mjesta u koncernu koji više ne postoji i sa kriznim upraviteljem koji više ne gospodari tvrtkama koje su još koliko juće bile u sastavu koncerna. Pitam se da li kraljica ili njeni savjetnici čita - barem novine ili gledaju tv.

  • ricky_1_akita 19.04.2017.

    šta ona jadna razumije.????...Sin državnog odvjetnika radi u Agrokoru, bivši guverner, bivši šef MUP-a... sve same slucajnosti. Ministar financija nije imao pojma o Agrokorovim financijskim izvještajima jer mu je tamo jedini posao bio da diže kredite i prica gluposti investitorima ?!.. Luka Cvitan koji je naslijedio poziciju direktora strategije i tržišta kapitala u Agrokoru od Marica i u životopisu se hvali uspješnim zaduživanjem Agrokora, sada carobno postaje jedan od Ramljakovih pomocnika ?!.... Svi složno odstraniše Todorica

  • ricky_1_akita 19.04.2017.

    Ako nikada a onda su sada pale sve maske: Stoka sitnog zuba može pocrkati da se na njenim lešinama nahrane tajkuni i ratni profiteri - ja ih zovem izdajnici naroda i države! Onda ce se Plenkovic busati kako se brine za svakog državljanina HR! Lažovcine. Hvale se kako su minimalac digli za šezdeset i par kuna (ili prosjecnu placu) a kada pljunu 65 milijardi za cvjecara i to ce ce biti da bi se sacuvao državni intres. Znaci Todoric je država! ajde hadezenjare dajte im još koji glas da nam svima, pa i vama izmuzu i dušu a ne samo pare!

Komentiraj...
Vidi sve komentare