To je to što me zanima!

Građanin dragovoljno predao policiji 728 komada streljiva

Građanin u Karlobagu jučer je dragovoljno predao 728 komada raznog streljiva, 14 detonatorskih kapisli, 3 ručne bombe i 6 metara sporogorećeg štapina
Vidi originalni članak

Policijski službenik izuzeo je i pohranio u skladište do uništenja 728 komada raznog streljiva, 14 detonatorskih kapisli, 3 ručne bombe i 6 metara sporogorećeg štapina što ih je građanin jučer predao.

Policija je ponovo pozivala građane da se pridruže u akciji „Manje oružja - manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja.  Protiv građana koji ovakvo oružje prijave nadležnom tijelu radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

U OTOČCU Muškarac dragovoljno predao policiji 814 komada streljiva

U policiji mole da oružje i eksplozivna sredstva građani sami ne donose u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da se jave na  broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Stručni i osposobljenI policijski službenici će oružje preuzeti.       

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • samoproglašena_antifukarica 19.01.2021.

    ohoho, eno na, 24 sata odjednlm prestao objavljivati nacionalnost "gradjanina" koji je vratio oruzje. reklo bi se, sasvim sigurno nije hrvatske narodnosti ;-)

  • sitnozubi 19.01.2021.

    u Ogulinu nitko niš ne predaje al lipo pucaju kad je zgoda

  • ursuss 19.01.2021.

    tako je i Hrvatska dragovoljno predala oružje 89....

Komentiraj...
Vidi sve komentare