To je to što me zanima!

Gradili crkvu, radnik pao s 9 metara visokih ljestava

J.V. se penjao po ljestvama. Skliznuo je i pao s visine od oko 9 metara. Nije koristio potrebnu zaštitnu opremu. U životnoj je opasnosti
Vidi originalni članak

Za život radnika J.V. (54) iz Virovitice bore se u Kliničkoj bolnici Osijek. On je u četvrtak oko 10.30 sati stradao na gradilištu nove crkve u prigradskom naselju Čemernici. Prema neslužbenim izvorima, J.V. se penjao po ljestvama. Skliznuo je i  pao s visine od oko 9 metara. Zadobio je teške ozljede vratnih kralježaka i glave. Nije koristio potrebnu zaštitnu opremu. Hitna ga je nakon pada prevezla u virovitičku bolnicu, a potom u osiječku. U životnoj je opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vobrado 12.02.2009.

    Dodatak. Nesreća se nije dogodila u prigradskom naselju Čemernica, nego u dijelu grada, tj. gradskoj četvrti Taborište. Isto tako, slika prikazuje neku nepoznatu crkvu i neke radniek koji nemaju ama baš nikakve veze s gradnjom crkve u Taborištu. To je naše novinarstvo!

  • vobrado 12.02.2009.

    Ljudi nažalost pišu svašta. Sami novninar bi se trebao točno informirati gdje se nesreća dogodila, tko ej i kako stradao pa tek onda pisati. Ovo je samo znak našega bahatog i neodgovornog ponašanja. Radnici imaju svu potrebnu opremu i zaštitu ali je često zbog svoje komotnosti i nepažnje ne koriste. Tako je bilo i u ovom slučaju. Budimo korektni i ne bacajmu proizvoljne izjave koje obezvrijeđuju i radnike i poslodavce. Jozi želimo oporavak i povratak svojoj obitelji.

  • Pici 12.02.2009.

    Jebale ih crkve da ih jebale

Komentiraj...
Vidi sve komentare