To je to što me zanima!

Gradonačelnik Bandić: Nađite i sankcionirajte trovače pasa!

Bandić je poručio da su nadležne službe Grada Zagreba u svakodnevnom kontaktu sa službama koje istražuju slučaj, a građane moli da pojačano brinu o ljubimcima
Vidi originalni članak

Ovim neodgovornim i kriminalnim postupcima ne ugrožavaju se samo kućni ljubimci već i zdravlje i život naših sugrađana, posebno onih najmlađih koji će uskoro, s lijepim vremenom, okupirati zagrebačke parkove. Tim je važnije da nadležne službe što prije obave svoj dio posla, da ih otkriju i primjereno sankcioniraju, a Grad Zagreb u tome im daje punu podršku, priopćio je danas zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Zagreb je oduvijek bio visoko civilizirana sredina koju krasi tolerancija i snošljivost, bio i jest siguran grad, kako za njegove građane, tako i za njihove kućne ljubimce, navodi se u priopćenju prvog čovjeka Grada.

Bandić je poručio da su nadležne službe Grada Zagreba u svakodnevnom kontaktu sa službama koje istražuju slučaj trovanja, a građane moli da pojačano brinu o svojim ljubimcima kada ih izvode u šetnju.

Građane također poziva da bilo kakva saznanja, koja bi vodila k otkrivanju počinitelja, podijele s policijom.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • TeenPlus 11.03.2013.

    pravi čovik ovaj vaš mile

  • mishau 01.03.2013.

    nađite i sankcionirajte ne odgovorne vlasnike, čiji ljubimci seru i pišaju po cijelom gradu, a za brnjicu nitko nije nikad čuo. kad to riješite nestat će i trovači!

  • koprc 28.02.2013.

    kad ga ulovite natjerajte ga da i on pojede otrov

Komentiraj...
Vidi sve komentare