To je to što me zanima!

Gradonačelnik Bandić priča na mobitel dok vozi

Zagrebački gradonačelnik na gradskoj web stranici upozorava vozače na pojačani oprez zbog djece, a vozi s mobitelom u ruci
Vidi originalni članak

Svoju poznatu hiperaktivnost Milan Bandić teško može “zauzdati” kad sjedne za volan svoga Golfa 5. Tako je u nedjelju u 18.15 sati vozio Vukovarskom u Zagrebu i ležerno pričao na mobitel.
Za komentar je jučer bio prezauzet, ali je zato na internetskoj stranici Grada, u povodu početka škole, vozačima uputio apel:
- Na svima nama, a posebno vozačima, iznimna je odgovornost. Budimo savjesni i odgovorni jer i najmanji trenutak nepažnje u prometu može imati tragične posljedice - kaže Bandić.
Gradonačelniku ovo nije prvi izlet izvan zakona. U siječnju 2002. je sa 1,6 promila alkohola udario u drugi automobil i pobjegao.
U svibnju ove godine od Zagreba do Međugorja je stigao za rekordnih šest sati. Da je poštivao prometna pravila, taj put bi trajao tri i pol sata dulje. I predsjednica DC-a Vesna Škare-Ožbolt sklona je mobitelu dok vozi. Nedavno je nakon jedne takve vožnje u Zagrebu pojasnila:
- Ne sjećam se. Inače to ne radim. Mora da je taj poziv bio jako važan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare