To je to što me zanima!

Gradonačelnik Pazina igrama na Facebooku naljutio građane

Gradonačelnik Pazina, Renato Krulčić objasnio je kako mu je u ponedjeljak zahtjev na Facebooku poslala kći, a igru Candy Crush Saga je igrao u slobodno vrijeme
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Pazina, Renato Krulčić nedavno je slučajno otkrio kako tijekom radnog vremena na Facebooku igra igrice. Jutarnji list prenosi kako gradonačelnik nije imao pojma da se rezultati njegove igre objavljuju na timelineu svih ljudi s kojima je povezan.

Njegovo igranje pokrenulo je lavinu komentara te su neki istaknuli kako "gradonačelnika muči 59. level, dok on čeka na sastanak". Krulčić je objasnio kako mu je u ponedjeljak zahtjev poslala kći, a igru Candy Crush Saga je igrao u slobodno vrijeme. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zebra 27 01.10.2014.

    Dok su propadale firme Pazinka, Istra-plastika i na kraju i Puris, sve tri iz Pazina.. Gradonačelnik Pazina Renato Krulčić je igrao igrice na internetu.. Njemu su brigu zadavale dostignute razine i leveli u igricama.. A nije ga mučilo i brinulo propadanje tih spomenutih firmi.. Isto ko što ga nije i ne muči da Pazin ima jednu od najveće nezapolenosti u Istri, a i šire..

  • blanca 12.09.2013.

    Obožavam ovu igricu. :)

  • mighty_reds1892 12.09.2013.

    Dakle, da ponovim... pjcp Vi ovo zovete novinarstvom? Đurđice, kako te nije sram potpisati se?! Ovu sliku vam je na vaš tviter profil javno poslala @marina_b612, i vi to objavite kao neku vijest...

Komentiraj...
Vidi sve komentare