To je to što me zanima!

Gradonačelnik: Sletio sam s ceste jer mi je istrčala srna

Iako uzrok udesa nije alkohol, bilo je nepromišljeno sjesti za volan odmah nakon večere i apsolutno sam siguran da to više nikada neću učiniti, kaže Edi Štifanić
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Poreča Edi Štifanić odaslao je priopćenje vezano uz incident u kojem je u noći na petak pijan sletio s ceste. Policija mu je, nakon nesreće, izmjerila 1,69 promila alkohola u krvi. 

- Sinoć je, na dionici ceste Sveti Lovreč-Baderna došlo do manjeg udesa u kojem je službeni auto kojim sam upravljao izletio s ceste. Nitko nije ozlijeđen i nema materijalne štete. Uzrok slijetanja s ceste je srna koja je istrčala pred automobil, zbog čega sam naglo skrenuo volanom i nakratko izgubio kontrolu nad vozilom - stoji u priopćenju Štifanića.

Nastavlja kako je u auto sjeo odmah nakon večere, što inače nikada ne radi. 

- Iako uzrok udesa nije alkohol, bilo je nepromišljeno sjesti za volan odmah nakon večere i apsolutno sam siguran da to više nikada neću učiniti. Materijalnu štetu na vozilu platit ću osobno, te popravak neće snositi gradski proračun. Ovim se putem želim ispričati svim građanima i građankama Poreča - zaključuje u priopćenju gradonačelnik Štifanić.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • SamoJedanPoljubac 23.05.2015.

    Uh al su živahne ove srne u HR!!Koliko je promila imala srna??Sudeći po njenom ponašanju sigurno je koncentracija bila preko 2!!!!

  • Igor Vidovic 23.05.2015.

    bili su bijeli misevi

  • JosePekarz 23.05.2015.

    Bolesna Nacija sva sluzbena vozila oduzet rasprodat svak nrk vozi svoj Auto kad moze obicniradnik sto ne i ti Kujrvinski sinovi koji nist ne rade, a za uzvrat beru debele place .

Komentiraj...
Vidi sve komentare