To je to što me zanima!

Gradonačelnik Splita: 'Prema prvim izvještajima nema štete'

Sada sam bio u kontaktu sa službom 112 i prema njihovim izvještajima nema štete, ni ozlijeđenih u Splitu, rekao je gradonačelnik Puljak...
Vidi originalni članak

Pozdrav svima i građanima Splita. Sada sam bio u kontaktu sa službom 112 i prema njihovim izvještajima nema štete, ni ozlijeđenih u Splitu. Ono što mi znamo da je stupanj 5.1. (u međuvremeu se oglasila Seizmološka služba koja je objavila kako je bio manji). Mi se nadamo da niti tamo gdje je epicentar neće biti većih šteta niti ozlijeđeni - rekao je Puljak u RTL Direktu.

- Ja sam krenuo put Zagreba na sastanak s ministrom Butkovićem ujutro, no sad ću se čuti s ministrom da taj sastanak odgodimo, pa ćemo se vratiti u Split da budemo s građanima Splita, i na raspolaganju smo im za bilo što - dodao je Puljak.

PROČITAJTE UPUTE! Upute za slučaj potresa: Mirno izađite van, ne koristite dizalo!

Podsjetimo, snažan potres jačine 4.6 po Richteru zatresao je cijelo splitsko područje i Zagoru u srijedu oko 22 sata. Epicentar bio je nedaleko Livna u Bosni i Hercegovini.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na EMSC aplikaciji korisnici pišu da se osjetilo i u Kninu, Šibeniku, Mostaru, Drnišu, Dubrovniku, Imotskom, na Hvaru, Visu...

Pišu da se osjetila 'tutnjava koja je najavila kratki, ali jaki potres', i da je 'treslo, jako neugodan osjećaj', a trajao je do deset sekundi. 

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 07.10.2021.

    Eto skilji opravdanja za sljedecih 100dana mandata

  • x00x 07.10.2021.

    A prema drugim? Haha

  • 07.10.2021.

    Još vrtimo filmove gdje Torcida, BBB-ovci te mnogi iz Dalmacije i iz cijele Hrvatske dolaze na Banovinu pomoći. Nadam se da  je nesreći kraj i da će se tlo smiriti svuda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare