To je to što me zanima!

Gradski taksisti: Taxi Cammeo vodi "prljavu igru" u Zagrebu

Zagrebački taksisti tvrde da bi institucije trebale raditi svoj posao da dokažu kako je Kosta Minovski utajio pola milijuna kuna. Smatraju da netko jak stoji iza Minovskog
Vidi originalni članak

Predsjednik udruženja Radio taxi Zagreba, Juraj Šnidarić komentirao je početak rada Taxi Cammea rekavši kako vlasnik riječke tvrtke Taxi Cammeo Kosta Minovski vodi "prljavu igru". Ustvrdio je da je Minovski 1994. "gol" došao u Hrvatsku te da je prodavao sendviče, a danas je najveći taksi-obrtnik u zemlji. Šnidarić smatra da netko stoji iza njega i da bi institucije trebale raditi svoj posao da dokažu kako je Minovski utajio pola milijuna kuna, piše Večernji list. Začuđen je što se riječkom taksi-gigantu dopušta registracija čak četiriju tvrtki kako bi preplavio zagrebačko tržište.

Kosta Minovski nije želio komentirati prozivke jer se, kako kaže, boji za sebe i svoju obitelj. Samo je ustvrdio da je u Hrvatsku došao pošteno zarađenim novcem.

Podsjetimo, u ponedjeljak je prvih 86 taksista u Zagrebu potpisalo ugovore o radu na šest mjeseci s riječkim Taxi Cammeom koji najavljuje da će zaposliti više od 600 Zagrepčana. Za početak su kupili 200 Škoda Octavia, a vozači će za plaću od 3200 kuna raditi u tri smjene. Mnogima će ta prilika promijeniti život jer su neki i godinama bez posla. Dolasku Taxi Cammea na ulice glavnog grada vesele se i mnogi Zagrepčani jer će, kako je najavljeno, za vožnju od 5 km platiti samo 20 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Zadar0703 07.01.2011.

    Dok nije bilo Lulica u Zadru se nisam vozio taxiem nikada niti mi je takva pomisao iti padala na pamet pa i kad sam najpijaniji vikendom u noci!!!!!! sada....Petak....u 23h taxy mi je pred kucom u 4h me vraca doma......na pamet mi ne pada vikendom auto paliti........pametnom dosta!!!! A da li on posluje ispravno---sa time neka se Uskok pozabavi a to se mene ne tice....covjek ima "prihvatljivu"cijenu i ja je sa Gustom placam!

  • alanford007 07.01.2011.

    ha ha ha, što će sad ovi što spavaju na autobusnom kolodvoru, ili kartaju po cijeli dan -pa to je ruglo grada

  • suncobran 07.01.2011.

    sasvim je u pravu ja da sam na njegovom mjestu vozio bi jos jeftinije 3 kune po kilometru a svi grebatori koji ste pljackali jadan narod zaboravite na kruh bez motike

Komentiraj...
Vidi sve komentare