To je to što me zanima!

Građevinar Drago Tadić novi je pokajnik Uskoka u aferi HAC?

Drago Tadić navodno je rekao Uskokovim istražiteljima da je njegov Osijek Koteks nagrađen s poslom od 12 mil. kuna kako bi odustao od natječaja za Kalmetinu
Vidi originalni članak

Osječki građevinar Drago Tadić navodno je novi Uskokov pokajnik u aferi HAC. Jutarnji list piše kako je istražiteljima dao iskaz koji tereti Zdravka Livakovića, Milivoja Mikulića i Josipa Sapunara za davanje mita od milijun kuna.

Navodno je rekao kako je njegov Osijek Koteks nagrađen poslom od 12 milijuna kuna za odustajanje od natječaja za Kalmetinu. Radovi na tom drugom dijelu autoceste nikada nisu izvedeni.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • cudak 1 27.10.2013.

    neću više nikad majke mi

  • micek 23 27.10.2013.

    Tko ne bi bio pokajnik sa 12 mil kuna ??? Ma treba tebi sve oduzeti i imovinu i lovu,ostaviti samo nekretninu nužnu za život i poslat te 20 godina u prdekanu !!!

  • prtinja03 27.10.2013.

    Ma ovo nema ni u Tunguziji,da lopov lopova cinka i biva pomilovan,a tada ne dobije ništa zatvora jer se lopov promjenio preko noći u poštenog građana i ima moralnu obvezu zaštiti svoj ukradeni novac jer samo tako može uživati u blagodatima ukradene love....sramota tko sve radi u DORH-u,pa ne mogu mjesecima prikupiti dokaze,nego opraštaju dugove i novce....

Komentiraj...
Vidi sve komentare