To je to što me zanima!

Grafiti na zgradi SDP-a: 'Zadar će za sve ponovno pitati Split'

Ukoliko oštećeni prijave štetu, onda ide prijava nepoznatom počinitelju za oštećenje tuđe imovine, rekao nam je u četvrtalglasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan
Vidi originalni članak

Od izbora do izbora se ponavljaju vandalski ispadi prema zadarskome SDP-u. U četvrtak ujutro je na pročelju zgrade SDP-a na Trgu pet bunara osvanuo grafit "Ukinut ćemo županije, Zadar će za sve opet pitati Split".  Uoči jednih od ranijih izbora politički neistomišljenici su SDP-ovcima porazbijali stakla na prozorima. Tijekom ove predizborne kampanje na svim skupovima HDZ-a isticalo se kako će, dođe li na vlast Kukuriku koalicija, Split opet biti podređen Zadru, te kako će biti ukinute županije. U policiji su rekli kako ne znaju tko je ispisao grafit, osim da im je to dojavio njihov policajac. 

- Ukoliko oštećeni prijave štetu, onda ide prijava nepoznatom počinitelju za oštećenje tuđe imovine - rekao nam je glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan. Dodao je kako tragaju za počiniteljem. SDP-ovci se nisu previše uzbudili zbog vandalizma osim što su morali platiti boju i radnika.

- Oni koji su to napravili pod okriljem noći pokazali su svoju nemoć, a izvrtanjem činjenica politički konkurenti pokazuju nesigurnost pred građanima - rekao je SDP-ovac Jadran Perinić koji ne očekuje da će grafit imati veći utjecaj na birače. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • kontra mraku 01.12.2011.

    Sve sama školovana ekipa po Općinama i Županijama, dok pametan mladi svit nema posla, HDZ-ovci su natrpali svoju glasačku mašineriju da žive na račun države, a pola ih ne znam sastavit dvi rečenice. Neka im Jaca kupi stado, pa svi u planine čuvat ovce!

  • user_51203 01.12.2011.

    JA ZNAM tko je pisao, al ne želim reči... hahahhah..

  • francko 01.12.2011.

    jacina posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare