To je to što me zanima!

Grafitima srpski navijači provociraju i u Hrvatskoj

Na putokazu je netko napisao Srbija, Delije, Kosovo i to na ćirilici. Očito je riječ o provokaciji. Natpis me zgrozio, rekao je naš čitatelj iz Iloka
Vidi originalni članak

Grafit je sigurno osvanuo noćas jer sam prolazio onuda u petak i nije ga bilo, rekao je naš čitatelj G. R. koji je fotografiju snimio u subotu na Iločkoj obilaznici samo nekih 100 metara od prvih kuća.
- Na putokazu je netko napisao Srbija, Delije i Kosovo i to na ćirilici. Očito je riječ o provokaciji. Grafit me zgrozio. To je čisti bezobrazluk. Stvarno nije u redu i to nam sada najmanje treba. Nadam se da će netko grafit što prije obrisati - rekao je G. R. iz Iloka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kusirica 23.02.2008.

    Sto se mene tice, najmanje nam treba da i novinari bas trebaju pisat kojekakve gluposti i paliti narod. Pa ko je tu gori narod ili mediji! Mislim mediji jer manipulira i osluskuje puls (primitivaca) gradjana. Pa valjda je jeftinije maknut ili pocistit znak nego ga istaknut na prvim stranicama kao (navodno) veliku vijest. Zar propaganda ne zavadjuje narod, prvenstveno glupi, a na zalost ga ima podosta. Ako se nebi takve stvari mecale u prvi plan i ovi koji provociraju nebi dosli do izrazaja i motivacija da ponavljau jedno te isto. Kao da ste u dogovoru. Zar nije strategija neutralizirat provokatora, a ne mu jos i povoda dati.

  • davor_ 23.02.2008.

    S.R.B.E. N.A. V.R.B.E.

  • davor_ 23.02.2008.

    SRBE NA VRBE

Komentiraj...
Vidi sve komentare