To je to što me zanima!

Grbin kao predsjednik želi okupiti svu ljevicu oko SDP-a, Kolar uvjeren da će stići Peđu

I Grbin i Kolar zadovoljni su rezultatima glasovanja svojih stranačkih kolega na izborima za predsjednika. Jedan želi oko SDP-a okupiti svu ljevicu u Hrvatskoj, a drugi je uvjeren da će stići prvoplasiranog
Vidi originalni članak

Relativni pobjednik prvog kruga izbora za predsjednika SDP-a je Peđa Grbin s 40,67 posto glasova. Isti se zahvalio svim kolegama koji su ga izabrali danas ujutro pred novinarskom ekipom. I Grbin je rekao kako je čuo da su se pri glasanju dogovorile nepravilnosti u Gračacu i Vukovaru, ali želi proučiti te dokumente kako bi odlučio hoće li ulagati prigovor.

OSTOJIĆ IPAK U VODSTVU SDP-A Prebrojali skoro sve glasove, Kolar i Grbin idu u drugi krug

- Moja zadaća kao predsjednika SDP-a neće biti samo ponovno okupljanje svih stranački kolega i kolegica već i okupljanje sve ljevice, intelektualaca, onih s kojima ćemo stvoriti program za novu Hrvatsku - poručio je Grbin.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam zadovoljan rezultatima u prvom krugu, uvjeren sam da ću stići Peđu, moje poruke su ipak stigle do velikog broja mojih kolega - poručio je Željko Kolar, drugi kandidat za predsjednika SDP-a.

- Osuđujem bilokakvu manipulaciju s glasovima, to sam glasno i jasno rekao, šalabahtera je bilo, ali ne s moje strane - dodao je. - Nije mi palo na pamet da u izbornoj noći napadam svoje kolege u svojoj županiji koji su glasali za kolegu Peđu kao neki drugi koj su doživjeli debakl u svom gradu - znakovito je poručio Kolar.

KOLAR I GRBIN U DRUGOM KRUGU Komadina o rezultatima: 'I do mene su došle informacije o nepravilnostima na izborima'

Za Peđu Grbina, prvoplasiranog u prvom krugu izbora za predsjednika SDP-a, Kolar je rekao kako ga vidi kao 'sjajnog kolegu u svojem timu'.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • gvagec 27.09.2020.

    Kolar mora još puno žderati da ga stigne .............

  • tuti fruti 13 27.09.2020.

    Peđa obečava kao svi političari ništ od njega.

  • jo2hn8ny 27.09.2020.

    E "moji" drugovi, bolje da ste izabrali Peovićku da Vas vodi, nego ovi što su ostali za drugi krug.

Komentiraj...
Vidi sve komentare